Halk GYO'nun İstanbul Karaköy'deki binası otel oluyor

Halk GYO'nun İstanbul Karaköy'deki binası otel oluyor
Halk GYO'nun Karaköy Salıpazarı'ndaki binası artık otel olarak hizmet verecek. İhalesini Beril Otelcilik'in kazandığı bina 1 yıl sonra hizmete açılacak.


Fizibilite çalışmaları neticesinde; banka şubesi ve ofis olarak hizmet veren binanın, otel olarak portföyde yer almasının, daha verimli olacağına kanaat getiren Halk GYO, gayrimenkulün otel binası olarak kullanılacak şekilde tadilatının tamamlanması sonrasında uzun dönemli kiralanmasına yönelik Beril Otelcilik Turizm Ticaret Ltd.Şti. ile sözleşme imzaladı.

Kapalı zarf ile teklif alma ve sonrasında açık artırma ile yapılan ihale neticesinde, garanti kira geliri en yüksek teklifi veren Beril Otelcilik Turizm Ticaret Ltd.Şti. ile imzalanan sözleşme detaylarına göre; Salıpazarı Binasının otele dönüşümü kapsamında, yapılacak harcamaların 15 milyon TL tutarındaki kısmi Halk GYO tarafından karşılanacak. 12 ay sürmesi beklenen tadilat süresi boyunca aylık 10 bin Euro kira geliri elde edecek olan şirket, otelin kiralanması neticesinde 20 yıl süre ile toplamda 34 milyon 350 bin Euro kira geliri elde edecek. Otelden yıllık ortalama 1,72 milyon Euro kira geliri elde edilecek.


Bu Haber 01.04.2015 - 15:06:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.