Divan otelleri Gaziantep'e 3 ayrı konseptle geldi

Divan otelleri Gaziantep'e 3 ayrı konseptle geldi
Divan Grubu, Güneydoğu'nun parlayan yıldızı Gaziantep'e üç farklı konsepti birlikte getirdi.


Türkiye'nin ilk yerli sermayeli otel zinciri ve yarım asırlık otelcilik ekolü olan Divan Grubu ilk kez Gaziantep'te 3 farklı otel konseptini hizmete sundu. Yan yana 2 binada hizmet veren Divan Gaziantep, Divan Suites Gaziantep ve Divan Residence Gaziantep bölgede kısa zamanda ilgi odağı olmayı başardı.

'ÇOK BAŞARILI BİR PROJE ÇIKTI ORTAYA'

Divan'ın en önemli özelliğinin servis kalitesi olduğunu söyleyen Otel Müdürü Ercüment Uluçer, "Divan açacağı otellerin öncelikle ne kadar işlevsel olduğuna bakıyor. Zaten projeleri mutlaka yatırımcılarla birlikte şekillendiriyor. Birlikte karar veriliyor. İşlevselliği çok önemli çünkü otel açıldıktan sonra operasyon olarak en önemlisi misafirin memnuniyetidir. Bu açıdan baktığımızda çok başarılı bir proje ortaya çıktı" dedi.

TOPLAM 281 ODA VAR

3 projede toplam 281 oda bulunduğuna dikkat çeken Uluçer "Divan Gaziantep 125 oda, Residence 48 daire, Suites ise 108 oda. Bunlardan bir tanesi de kral dairesi. Gaziantep, 281 odayla Divan'da en yüksek oda sayısına sahip konumda" dedi. Uluçer, "Divan Gaziantep bünyesinde restoranımız birbirinden eşsiz Divan lezzetlerini misafirlerimize sunuyor. Divan Suites bölümünde "Cafe Divan" hizmete girdi. Otelimizin çevresindeki iş merkezi yoğunluğunu dikkate alarak, misafirlerimizin hızlı, hesaplı ve lezzetli bir menüyü tadabilecekleri bir mekân olarak tasarladık. Akşam saatlerinde de hem otel müşterilerimiz hem de Gaziantepli misafirlerimize lezzetli Divan mutfağını sunabileceğimiz bir mekan oluşturduk" diye konuştu.


Bu Haber 01.11.2014 - 10:21:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Emir HEPOĞLU 03.11.2014 - 09:30

    Sevgili Ercüment beyin geniş vizyonu ve başarılı yönetimi ile değil Gaziantep, Sibiryada DIVAN gurubu otel açsa sonuç kaçınılmaz BAŞARI olur

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.