Dedeman Grubu'nun 16 oteli İstanbul'da buluştu

Dedeman Grubu'nun 16 oteli İstanbul'da buluştu
ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International’ın tüm otellerinin genel müdürleri ve merkez ofis yöneticileri “Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Yönetim Toplantısı”nda bir araya geldi.


Dedeman Hotels & Resorts International’ın, yurt içi ve yurt dışındaki 16 otelinin genel müdürleri ile merkez ofis yöneticileri 7 - 12 Nisan tarihlerinde Dedeman Bostancı’da gerçekleştirilen “Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Yönetim Toplantısı”nda buluştu.

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik kapsamında Dedeman otelleri genel müdürleri ve merkez ofis yöneticileri beş gün boyunca yöneticilik odaklı eğitimler almanın ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen Sonuç Odaklı Yaklaşım Eğitimi’nde Hedefler ile “her gün yapılan işler arasındaki ilişki, hedefe ulaşamama durumunda sebep-mazeret ilişkisi, çizginin altında ve çizginin üstünde düşünme kavramları, sonuçları elde Edebilmek için kullanılan 4 adım” konuları masaya yatırıldı.

Etkinliğe katılanlar ayrıca; açılışa hazırlanan Park Dedeman Levent’i Otel Müdürü Tunay Erdal eşliğinde ziyaret ettiler. Program süresince Otel Genel Müdürleri ve merkez ofis yöneticileri mevcut işleyiş, 2015 stratejik hedefleri ve ilerlenen yolu da değerlendirme ve fikirlerini paylaşma fırsatı buldular.

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Yönetim Toplantısı’nın sonunda Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman’ın da katılımıyla 2014 yılı değerlendirmelerine göre ödüller dağıtıldı. En Yüksek Brüt İşletme Karı Oranı Ödülü’nü Park Dedeman Gaziantep,  Bütçeye Göre En İyi Karlılık Performansı Ödülü’nü Dedeman Zonguldak, En Yüksek Misafir Memnuniyeti Ödülü’nü Dedeman Konya, En Yüksek Çevrimiçi Reputasyon Ödülü’nü Dedeman Bostancı, En Yüksek Doluluk Oranı Ödülü’nü Dedeman Kapadokya, En Yüksek Oda Karlılığı Ödülü’nü Dedeman Diyarbakır, En Yüksek F&B Karlılığı Ödülü’nü Dedeman Zonguldak, Bütçeye Göre En İyi "Ortalama Oda Fiyatı" Performansı Ödülü’nü Dedeman Rize ve Fark Yaratan Gelir Projesi Ödülü’nü ise Dedeman Konya kazandı.


Bu Haber 16.04.2015 - 10:54:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.