Bir otel zinciri daha Türkiye pazarına giriyor, hedef en az 8 otel

Bir otel zinciri daha Türkiye pazarına giriyor, hedef en az 8 otel
Tayland merkezli faaliyet gösteren Absolute Hotel Services Group, İstanbul'un tarihi yarımada bölgesinde otel açmaya hazırlanıyor.


TurizmGüncel

Grubun Avrupa'ya açılma planlarının yeni ayağını oluşturan İstanbul yatırımının 40 odalı ve 4 yıldızlı olacağı belirtildi. Grubun markalarından biri olan U Hotels & Resorts, '4 yıldızlı lüks otel markası' olarak tanınıyor.

Sultanahmet'te konumlanacak otelin isminin U Istanbul olacağı belirtilirken, tesiste spa, Tayland restoranı, spor salonu, kütüphane ve bar bulunacağı kaydedildi. Otelin 2016 yılında hizmet vermeye başlayacağı da edilinilen bilgiler arasında.

Absolute Hotel Services Group çatısı altında dört tane marka bulunuyor. Bunlar, 3 yılzdızlı Eastin Easy, Eastin Residencies, 4 yıldızlı Eastin Hotels, 5 yıldızlı Eastin Grand Hotels ile 4 yıldız üstü hizmet veren Eastin Hotels & Resrots markalarından oluşuyor. Grubun, Eastin Hotels ve U Hotels markaları adı altında, Güney Asya'nın değişik ülkelerinde 40'a yakın oteli bulunuyor.

İSTANBUL GİBİ İKONİK BİR ŞEHİRDE BULUNMAK İSTİYORUZ

TurizmGüncel'e açıklama yapan grubun CEO'su Jonathan Wigley, İstanbul'da açacakları tesisin Avrupa'da ilk olmayacağını ancak böyle bir ikonik şehirde tesis açmanın kendileri için son derece önemli olduğunu belirtiyor. U Hotels'in marka konumlandırmasında, 20 - 50 arası yaş grubundaki 50 bin dolar ve üzerin yıllık gelire sahip ve yılda 3 defa ve üzeri uluslararası seyahat eden müşteriler hedefleniyor. Markanın standart odaları 28 - 38; sütleri ise 60 - 80 metrekare olması gerekiyor.

TÜRKİYE'DE EN AZ 8 OTEL AÇMAYI PLANLIYORUZ

Jonathan Wigley, aynı zamanda İspanya ve İtalya'da yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti. Yapım aşamasındaki otellerin tamamlanmasıyla birlikte portföylerindeki otel sayısının 60'a çıkacağını kaydeden Wigley, Türkiye'nin kendileri için son derece önemli bir pazar olduğunu ve burada minimum 8 otel açmayı hedefledikleri bilgisini paylaştı.



Bu Haber 14.04.2015 - 14:42:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.