AKP otel tercihini değiştirdi; İşte yeni tercih

AKP otel tercihini değiştirdi; İşte yeni tercih
Ak Parti bu yıl, yıllarca toplandığı Kızılcahamam’daki Asya Termal Otel’in yerine içinde Fin saunasından kar çeşmesine kadar özel hizmetlerin sunulduğu Afyon’daki Güral Termal Otel’i tercih etti.

 
Milliyet Gazetesi'nden Eylem Türk'ün haberine göre AKP Genel Merkezi tarafından alınan kararla 9-10-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek istişare toplantıları bu kez Afyon’da yapılacak. Ak Parti bu yıl, yıllarca toplandığı Kızılcahamam’daki Asya Termal Otel’in yerine Afyon’daki Güral Termal Otel’i tercih etti.
 
Aynı anda binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayabilecek kapasitesi bulunan Güral Afyon, iki futbol sahası büyüklüğünde Spa alanına sahip. Biri 1500 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu ve 2 bin 200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarına sahip termal otel, 428 oda ile aynı anda 1028 kişiye hizmet sunabiliyor.
 
TÜM ODALAR REZERVE EDİLDİ
 
Akp'nin toplantısı nedeniyle oteldeki tüm oda ve daireler rezerve edildi. Afyon, Türkiye’de termalin başkenti konumunda. Antalya nasıl deniz, kum ve güneşte belli bir noktaya geldiyse Afyon da sağlık turizminde öne çıkacak gibi görünüyor. bugün ilde 5 yıldızlı 5 bin yatak var. Birkaç yıl içinde bu sayının 10 bine çıkacağı tahmin ediliyor.
 


Bu Haber 04.05.2014 - 10:15:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.