500 TL ve altına hangi şehirlerde, hangi otellerde konaklayabilirsiniz?

500 TL ve altına hangi şehirlerde, hangi otellerde konaklayabilirsiniz?
Online seyahat platformu Hotels.com™’un yayınladığı en son Hotel Price Index™ (HPI™) otel fiyat endeksi raporu, Türkiyeli gezginlerin 2015 yılının ilk yarısında dünyanın önde gelen şehirlerinde 500 TL veya altında yaptıkları konaklamaları otel yıldızlarına göre listeledi.


Hotels.com’un raporuna göre, Türk gezginler önde gelen 3 destinasyonda 5 yıldızlı otellerde gecelik 500 TL veya altına konaklama imkanı buldular. Berlin, İstanbul ve Moskova Türkler için en uygun fiyatlı 5 yıldızlı konaklama sunan şehirler oldu.

AYNI FİYATA İSTANBUL'DA 5 YILDIZ, NEW YORK'TA 2 YILDIZ

Türkiyeli gezginler aynı bütçeyle Amsterdam, Las Vegas ve Viyana’da 4 yıldızlı lüks otellerde bir gecelik konaklama satın alabildiler. 2015’in ilk altı ayında, 500 TL ve altında Londra’da 3 yıldızlı otellerde bir gecelik konaklama alabilen Türk gezginler, New York ve Los Angeles’ta ise aynı fiyata 2 yıldızlı otellerde bir gecelik konaklayabildiler.

2015’in ilk altı ayında Türkiyeli gezginlerin 500 TL veya altındaki ücret karşılığında alabildikleri bir gecelik otel konaklamaları otel yıldızları bazında şöyle oldu:

Şehir      Otel yıldız birimi

Berlin             5

İstanbul         5

Moskova        5

Amsterdam    4

Las Vegas      4

Viyana            4
 
Londra           3

Los Angeles   2

New York        2


Bu Haber 23.11.2015 - 14:44:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.