Valilik 5 yıldızlı otel yatırımına soyundu: 10 milyon € ödenek aldık

Valilik 5 yıldızlı otel yatırımına soyundu: 10 milyon € ödenek aldık

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Efeler ilçesi AYTER alanına 400 yataklı 5 yıldızlı termal otel yapmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan 10 milyon  euro ödenek alacaklarını söyledi.


Aydın Valiliği, Efeler ilçesine 5 yıldızlı termal otel ve rekreasyon alanı yapmak için kolları sıvadı. Termal otel projesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan 10 milyon  euro ödenek verileceğini belirten Vali Köşger, proje tamamlandığında otelin kent için önemli bir eğlence merkezi haline geleceğini belirtti.

Bu proje için belli bir bütçeye sahip olduklarını ancak bunun yetersiz olduğunu ifade eden Köşger, projenin Avrupa Birliği'nden temine dilecek fonla tamamlanması gerektiğini ifade etti. Köşger, ''Geçtiğimiz hafta Ankara’daydım. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ı Aydın heyeti olarak ziyaret ettik. Bakanı Mustafa Varank’tan 10 milyon avro istemiştik. Sanayi Bakanlığ’ından 10 milyon Euro’ya yakın bir kaynak gelecek. O kaynak da yeterli olmayacak ama başka ilave kaynaklarla inşallah bu yöntemle ya da başka bir yöntemle AYTER alanında 5 yıldızlı bir termal otelin temelini atacağız” diye konuştu.


Bu Haber 16.07.2019 - 11:50:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • SERDAR SAGLAMTUNC, FCSI 17.07.2019 - 08:40

    Nedir bu? Şaka mı? Herhalde bir tüy dikmedikleri kalmıştı o da tamamlanıyor. Turizm camiası koltuk sevdasını bir yana bırakıp bu konuda görüş belirtir mi acaba? Sanmam!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.