Türk turizminin başkenti Antalya artık futbolda da süper ligde

Türk turizminin başkenti Antalya artık futbolda da süper ligde
Turizmin başkenti Antalya, süper lige yükseldi. IATI Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalyaspor As Başkanı Levent Aydın, bu başarının turizme de katkı sağlayacağını belirtti.


Samsunspor ile oynadığı Play Off mücadelesini penaltılarla kazanan Antalyaspor, Türkiye Süper Ligi'ne yükselen son takım oldu. Konuyla ilgili görüşerini aktaran IATI Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalyaspor As Başkanı Levent Aydın, uzun ve mücadele içinde geçen bir sezondan sonra hakettikleri başarıyı elde ettiklerini söyledi. 
 
'BU BAŞARI TURİZMİ DE OLUMLU YÖNDE ETKİLEYECEK'
 
Süper Lig'e yükselmenin tüm Antalyaspor camiasına ve Antalya şehrine hayırlı olmasını dileyen Aydın, bu başarının turizme de olumlu yönde kattı yapacağını, yeni açılan stat ve yeni sezon ile şehre yeni bir canlılık geleceğini söyledi.
 
IATI olarak Antalyaspor'u her zaman desteklediklerini belirten Aydın, global marka olma vizyonlarını Antalyaspor'a da aşıladıklarını belirtti. Antalyasporun Süper Lig'de de başarılı olacağına gönülden inandığını sözlerine ekleyen Aydın tüm turizmcileri de Antalyaspor'a destek olmaya çağırdı.
 


Bu Haber 08.06.2015 - 10:36:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Zafer Cengiz 08.06.2015 - 01:28

    Turizmi yönetemeyerek çok ciddi bir şekilde çökmekte olan Baş Kentin, Futboldaki toparlanma başarısını (en yakın zamanda) paralel bir şekilde Turizmde de gerçekleştirebilmesini dileriz BKZ: http:www.antalyabugun.commakaleturizmcokuyorveantalyacaresizlikicinde20678.html

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.