Thomas Cook’un en iyi acentaları Antalya’da

Thomas Cook’un en iyi acentaları Antalya’da
Dünya seyahat devi Thomas Cook’un, Almanya’daki en iyi 225 acentası Antalya’da. 4 gün boyunca bölgedeki otelleri ve turizm bölgelerini gezecek olan acenta yetkilileri Almanya’da satışını yaptıkları Antalya’yı daha yakından tanıyacak.

Thomas Cook’un en iyi acentaları Antalya’da
Thomas Cook’un en iyi acentaları Antalya’da

Tuncay Sevin Tourism Today


Antalya’ya gelen ve ayaklarının tozu ile Paloma Grida Resort & SPA’da kendileri için hazırlanan geceye katılan acenta yetkilileri Balance Event Company’nin hazırladığı “sirk” konsepti ile eğlenceli bir gece geçirdi. Gecede birbirinden heyecanlı akrobasi gösterileri izleyen Alman acentacılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Organizasyon hakkında açıklama yapan Paloma Grida Resort & SPA Genel Müdürü Ayhan Çakıcı, Thomas Cook’un acenta yetkililerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Rusya pazarındaki sıkıntı nedeniyle Avrupa pazarının öneminin daha fazla arttığını belirten Çakıcı, “Avrupa bizim için çok önemli bir pazar. Özellikle Alman turistler daha uzun konaklama sürelerine sahip oldukları gibi yılda 2-3 defa tatile geliyorlar. Dolayısı ile Antalya’nın ve otellerimizin tanıtımı için bu organizasyon çok önemli. Çünkü burada ağırladığımız acenta yetkilileri Türkiye’ye tatil satan ve misafir ile direkt kontak kuran insanlar. Thomas Cook, Diana Travel ve Paloma Hotels’in yaptığı bu organizasyon ile otellerin ve Antalya’nın tanıtımı amaçlanıyor. Bu etkinliği her sene yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bence bu tür organizasyonlar daha çok yapılmalı. Thomas Cook dışındaki diğer tur operatörlerinin de bu tür çalışmalar içinde olmaları gerekiyor” diye konuştu.


Bu Haber 21.04.2015 - 12:11:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.