Swissotel'in web sitesi yenilendi



Swissôtel Hotels&Resorts’un yeni web sitesini en iyi ifade eden nitelikler. İsviçre kökenli uluslararası otel grubu, www.swissotel.com adresindeki web sayfasını baştan sona yeniden tasarladı. Son teknolojilerle geliştirilmiş işlevselliğiyle fark yaratan sitenin açılışını kutlamak için Swissôtel, tüm dünya’da geçerli çok özel bir kampanya düzenledi.

 

Swissôtel’in eski web sitesinin siyah stilinin aksine şimdi ziyaretçiler aydınlık ve modern bir görünümle karşılanacaklar. Bu yeni tasarım daha büyük resimler, daha geniş video ve sanal tur seçeneğiyle hemen dikkat çekiyor. Google Maps ve her bir otele nasıl ulaşacağınıza dair detaylar, rezervasyon işlemleri ve Swissôtel Circle sadakat programına online erişim… Hepsi Swissôtel ziyaretçilerinin gönüllerini fethetmeye hazır. Gruptaki tüm deluxe oteller, detaylı bilgiler ve her bir bölge için özel gezi önerileriyle en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, zengin içerik…

 

Yeni web sitesinin açılışını kutlamak için düzenlenen kampanyada, kahvaltınız Swissôtel’den… Online olarak 16-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında www.swissotel.com adresinden Tam Esnek Fiyat üzerinden yapılan ve 16 Ağustos-31 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek konaklamalarda kahvaltı Swissôtel tarafından hediye ediliyor.



Bu Haber 28.08.2012 - 11:12:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.