Sirha İstanbul, 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

Sirha İstanbul, 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor
Gastronomi fuarı Sirha İstanbul, 6.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu sene 29 Kasım – 1 Aralık 2018 tarihleri arasında Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Sirha İstanbul bir kez daha Türkiye ve dünya mutfağını bir araya getirecek.

2017’deki Sirha İstanbul’a gıda ve içecek ürünlerinden mutfak ekipmanlarına, pasta-fırıncılık ürün ve ekipmanlarından mobilya ve sofra üstü takımlarına, tekstil ve hijyenden teknolojiye kadar uzanan geniş bir yelpazede yüzlerce katılımcı yer aldı. 2017’de Sirha İstanbul’da yer alan katılımcı ve marka sayısı bir önceki yıla göre yüzde 45’lik artışla 431’e ulaşırken, fuar 11.379 profesyonel tarafından ziyaret edildi. 2018’de ise bu sayının 13 bine ulaşması bekleniyor.

Sirha İstanbul’da geçen yıl ilgi gören pek çok etkinlik bu yıl içerikleri daha da geliştirilmiş olarak yer bulacak. Bu yılki etkinlikler arasında Omnivore başrolde olacak. Mutfakta Yaratıcılık Festivali olarak dünyanın önemli gastronomi merkezlerinde düzenlenen Omnivore’un İstanbul ayağı, her sene olduğu gibi 2018’de de Sirha İstanbul kapsamında düzenlenecek. Fuar kapsamında 3 gün boyunca sürecek Omnivorius Partisi ve pek çok etkinlik de katılımcı ve ziyaretçiler için fark yaratan etkinliklerin başında gelecek.

Sirha İstanbul’da bu seneki bir diğer yenilik ise yükselen bir trend olan dondurmaya özel bir alan ayrılması. Sirha İstanbul’da, yerel ve uluslararası son trendler, yenilikler, sektörün ihtiyaçları ve beklentileri özel konferanslarda masaya yatırılacak.


Bu Haber 19.10.2018 - 15:22:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.