Raffles İstanbul'a yabancı genel müdür

Raffles İstanbul'a yabancı genel müdür
Raffles İstanbul Zorlu Center Genel Müdürlük görevine, Christian Hirt getirildi.


Bugüne kadar Amerika, Avrupa ve Avustralya olmak üzere üç farklı kıtada görev yapan Hirt, lüks otelcilik alanındaki deneyimini Raffles İstanbul’daki çalışmalarına aktaracak.

Kariyerine Almanya’da başlayan Christian Hirt, Hotel Adlon Kempinski de dahil olmak üzere, Le Meridien ve Kempinski gruplarına ait otellerde görev yaptı. Amerika, Avrupa ve Avustralya kıtalarındaki birçok ülkede farklı üst düzey yönetim pozisyonlarının ardından, Swissotel Sidney’de üç yıl Genel Müdürlük görevini yürüttü.

İstanbul’u, Swissôtel İstanbul’da Operasyon Direktörü olarak görev aldığı dönemden yakından tanıyan Hirt, Raffles İstanbul’un Genel Müdürü olarak geri dönmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Hirt, ''Raffles gibi efsanevi bir marka için çalışmak üzere yeniden İstanbul’a gelmekten çok mutluyum. Lüks alanındaki uluslararası deneyimimi, misafir memnuniyeti ve hizmet kalitesi konusundaki tutkumu Raffles İstanbul’a getirmiş olmak büyük bir keyif. Böylesine önemli, dinamik ve heyecan verici bir şehirde, bu çok özel otelin gelecek başarılarının parçası olmak için şimdiden sabırsızlanıyorum.'' dedi.

Fransa’daki Reims İşletme Okulu’ndan MBA’i bulunan Christian Hirt, lisans eğitimini de otel ve restoran yönetimi alanında, Almanya’daki Otel İdareciliği Akademisi’nde aldı.


Bu Haber 20.04.2016 - 07:28:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.