Radisson Blu'nun İstanbul'daki yedinci oteli kapılarını açtı

Radisson Blu'nun İstanbul'daki yedinci oteli kapılarını açtı
Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.


Rezidor Otel Grubu Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı Mark Willis, otelin açılışıyla ilgili olarak “Radisson Blu, üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri. Türkiye’deki portföyümüze eklediğimiz en son otel olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy ise ülke çapındaki büyüme hedeflerimizi taçlandıran en yeni otelimiz. Yakın gelecekte bunların yanına sekiz yeni otel, resort otel ve rezidans eklemeyi planlıyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

Otel, biri kral dairesi, 7'si tek yatak odalı süit, 13'ü junior süit ve 12'si business class olmak üzere toplamda 133 odadan oluşuyor.

''İstanbul’daki bu muhteşem oteli açıyor olmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyoruz.'' diyen Radisson Blu Hotel İstanbul Ataköy Genel Müdürü Eylem Fındık, ''Doğa ile bütünleşen tasarımı sayesinde ikonik, stil sahibi ve sofistike bir marka olan Radisson Blu’nun tarzını yansıtan otelde tüm çalışanlar olarak hafızalarda yer eden “Yes I Can!” hizmet felsefemizi tüm Türk ve yabancı misafirlere sunmaya hazırız.” dedi.




Bu Haber 19.01.2016 - 12:00:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.