Peninsula Grubundan bir otel yatırımı daha

Peninsula Grubundan bir otel yatırımı daha

Lüks otel grubu Peninsula’nın İngiltere’deki ilk oteli The Peninsula London kapılarını açtı.


The Hongkong and Shanghai Hotels, Limited’e ait The Peninsula Hotels markasının İngiltere’deki ilk oteli, The Peninsula London açıldı. Hyde Park Corner ve Wellington Arch konumunda kapılarını açan otel, Buckingham Sarayı, Knightsbridge ve diğer ikonik noktalara yürüme mesafesinde yer alıyor.

Otelin 190 konuk odası ve süitinin büyüklüğü 50 metrekareden başlıyor.

The Peninsula London Genel Müdürü Sonja Vodusek otel açılışıyla ilgili olarak "The Peninsula Londra'nın kapılarını ilk konuklarımıza açmak benim ve ekibim için gurur verici bir an. Dünyanın en dinamik şehirlerinden birinde hem yerel sakinleri hem de uluslararası ziyaretçileri bu olağanüstü tesisi deneyimlemeleri ve The Peninsula'nın sofistike konukseverliği ve hizmetinin keyfini çıkarmaları için ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu eşsiz otelin yapımı uzun yıllar süren yaratıcı bir proje oldu. The Peninsula otuz yılı aşkın bir süre boyunca Londra'da mükemmel konumu aradı ve şimdi çok fazla zanaat, özen ve düşünceden sonra ve çalışanlarımızın adanmışlığı sayesinde otelimizin sadece Londra'da değil, gelecek nesiller boyunca küresel olarak öne çıkacağını umuyoruz." dedi.

Ekim ayının başlarında otelin rooftop restoranı Brooklands açılacak ve şef direktörü Michelin yıldızlı Claude Bosi olacak.

The Peninsula London'da spa ve wellness merkezinin yanı sıra fitness ve 25 metrelik kapalı yüzme havuzu da bulunuyor.

Üst düzey alışverişten hoşlanan konuklar otelin zemin katındaki pasajda Asprey London, DMR - David M Robinson Jewellery and Watches, Mouawad, Moussaieff Diamond gibi dokuz lüks butikten yararlanabilecek.

Otelin Kasım ayından itibaren açılacak özel etkinlik mekanlarından St. George Balo Salonu, ziyaretçilerin yanı sıra içine araç da sığabilecek büyüklükte asansörlere sahip. Ayrıca otelde farklı büyüklüklerde değişen konferans salonları ve film gösterimleri için 15 kişilik özel sinema odas ı de yer alıyor.

Aralık ayında, üçü geniş özel balkon ve teraslara sahip dört özel süit, özel davet toplantıları için mekânlar da misafirlerin kullanımına sunulacak. Öte yandan The Peninsula Suite’te özel bir sinema odası ve fitness merkezi bulunuyor.

 



Bu Haber 12.09.2023 - 15:34:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.