OTA'lara savaş açan OTC'nin yeni yönetimi belli oldu

OTA'lara savaş açan OTC'nin yeni yönetimi belli oldu
Online Seyahat Topluluğu (Online Travel Community - OTC), Bidroom, genişleyen yeni yönetim kurulunu duyurdu. Deneyimli otelciler ve yatırımcılar Bas Tolmeijer, Francesco Monaco ve John Stoffers, Bidroom yönetim kuruluna katılıyor.


OTA'ların uygulamakta olduğu yüksek komisyonlar nedeniyle, seyahat piyasasının yeni oyunculara ihtiyac hissetmesiyle 2014 yılında kurulan Bidroom'un kurucuları Michael Ros ve Casper Knieriem, şu açıklamayı yaptı:

''Devrimci kavram, otelciler arasında çok benimsendiği için, topluluğumuzun üye sayısı hızla arttı. Kredi kartı şirketi Visa ile yaptığımız yoğun iş birliğinin de kısmi desteği sayesinde, şirketimiz artık pazarda önemli bir oyuncu haline geldi ve biz bir sonraki adıma hazırız. Bu profesyonelleri bir araya getirmek suretiyle, OTA pazarını sarsarak, daha adil hale getirme misyonumuzu daha da belirginleştirebiliriz.

Tolmeijer, Monako ve Stoffers,  Apollo Otelleri’nin kurucu ortakları olarak  uluslararası otel sektöründe atılımlarını gerçekleştirdiler ve bu yaz Apollo Otelleri’ni  Fattal Otellerine başarılı bir satışla devrettiler. Yeni yönetim kurulumuzda, Bas Tolmeijer, Bidroom'un CEO'su rolünü üstlenecek. Otel işletmeciliğindeki uzun yıllara dayanan deneyimlerimizden şunu biliyoruz ki, OTA'ların artan yükümlülükleri, talepleri ve komisyonları otel işletmecilerinin omuzlarında çok büyük baskı yaratıyor. Gezginler ve oteller için gerçek anlamda fark yaratabileceğimiz, Bidroom topluluğunun küresel büyümesini teşvik edebilecek bir ekiple birlikte çalışmayı heyecanla bekliyoruz.''

Beş üyeli kurulun oluşumu ise şu şekilde:

*Tüm operasyonlardan sorumlu CCO Michael Ros

*Uluslararası operasyonlardan sorumlu CDO Casper Knieriem

*Mali işlerden sorumlu CFO John Stoffers

*Ticari stratejilerden sorumlu CCO Francesco Monaco

*İcra Kurulu Başkanı ve CEO Bas Tolmeijer


Bu Haber 04.10.2018 - 11:16:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.