INTOURIST’TEN SEZONA MERHABA PARTİSİ

INTOURIST’TEN SEZONA MERHABA PARTİSİ




Intourist Seyahat Acentası Ege Bölgesi turizmcilerine “Sezona Merhaba” partisi yaptı. Marmaris Maritim Hotel Grand Azur’da Cumartesi akşamı düzenlenen “Sezona Merhaba” partisine Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Türsab Marmaris BYK Başkanı İsmail Özbozdağ, Ural Airlines ve Air Kargo Hava Yolu adına Fehime Kaya, Tur Operatörü temsilcileri, Acenta Yöneticilerinin yanı sıra Intorist Seyahat Acentası’nın işbirliği yaptığı konaklama tesis temsilcileri katıldılar.
 
Intourist’in “Sezona Merhaba” partisine Marmaris’te bulunan tanınmış gazeteci ve TV program yapımcısı Mithat Bereket de kısa süreliğine katılarak, belediye başkanları ve turizmcilerle sohbet etti. Intourist Seyahat Acentası Ege Bölgesi Kontrat Müdürü Özlem Özdemir ve Operasyon Müdürü Özlen Şaylı tarafından gerçekleştirilen tanıtımın sunumunda şu bilgiler verildi;
 
“VAO INTOURIST GROUP’un turizm yapılanması ise ayrıca 4 ana bölüme ayrılmış olup; NTK Intourist Tur Operatörlüğü Grubu, Intourist Otel İşletmeleri Grubu, Intourist Ulaşım Grubu ve Intourist Perakende Satışlar Grubu olarak; Bağımsız Devletler Topluluğu’nun 80 farklı noktasında faaliyettedir.
 
NTK Intourist Tur Operatörlüğü Grubu; Türkiye,  İspanya, İtalya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Yunanistan, Tunus,  Tayland, Mısır destinasyonlarında kendi ofislerinde Tur Operatörlüğü yapmaktadır.
 
Ege ve Antalya Bölgelerinde hizmet veren Riviera Turizm ve Wings Turizm şirketlerini de 2008 yılında bünyesine alan NTK INTOURIST; Türkiye’deki operasyonuna Intourist Seyahat Acentası adıyla devam etmektedir.
 
Misyonu, kaliteden ödün vermeden misafir memnuniyeti odaklı ve aynı zamanda çalıştığı partnerlerini de düşünerek karlılığı hedef almak olan Intourist Seyahat Acentası Türkiye’deki
yatırımlarına 2010 yılından itibaren hız vermiştir.
 
Geçmişten bugüne yanımızda olan ve aramıza yeni katılan siz dostlarımıza hoşgeldiniz der; destek ve güveniniz için teşekkür ederiz.”
 
Intourist Seyahat Acentası Genel Müdürü Şehmus Yüksekses düzenlenen partide katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Hepiniz hoş geldiniz, bu gece amacımız sezon öncesi bir araya gelerek hoş bir zaman geçirmektir. Tüm turizmcilere iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum, dedi.
 
Intourist Seyahat Acentası Genel Müdürü Şehmus Yüksekses, Intourist olarak 2010 yılı itibariyle İngiltere’de Tur Operatörlüğüne başladıklarının bilgisini de verdi.
 
Partiye katılan turizmcileri daha sonra Marmaris Barlar Sokağında bulunan Joy Kulüp misafir etti.



Bu Haber 10.05.2010 - 13:31:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.