Gezinet.net'ten 12. yılında 12 taksit kampanyası



Online otel rezervasyonu, , mavi yolculuk ve balon turu ve yakın bir gelecekte yurt içi & yurt dışı tur hizmetleri sunan Gezinet.net, sektördeki 12. yılında yenilenen yüzü ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu doğrultuda, internetin en büyük gezi rehberi olarak her zaman en rahat ve en ekonomik tatil imkanı sunan Gezinet.net 12. yılında tüm otellerde peşin fiyatına 12 taksit kampanyasını başlatıyor.

Benzersiz fırsatlarla kullanıcılarını buluşturan Gezinet.net, sektördeki 12. Yılında Türkiye’nin doğal güzellikleri, tarihsel ve kültürel özellikleri bakımından oldukça zengin ancak gerek iç gerekse de dış pazarda şimdiye kadar hak ettiği ilgiyi göremeyen “Kaş Bölgesi”ne de dikkat çekiyor. Kaş Kaymakamlığı, Kaş Belediyesi, Otelciler Birliği ve Kaş Tanıtım Derneği, ile koordineli olarak çalışarak bölgeye yerli ve yabancı misafirler getirmeyi hedefliyor. Böylece bölgeye özel yapılan kampanyalar ile Türk turizmine karşı sosyal sorumlu ve duyarlı bir davranış sergiliyor.

Gezinet.net Kurucu Ortağı Yavuz Tosun; “online rezervasyon sisteminin öncüsü Gezinet.net olarak kullanıcılarımızın karşısına yeni projelerimizle buluşmaktan çok mutluyuz. Şubat ayı boyunca erken rezervasyon otelleri, tatil köyleri, termal otellerin yanı sıra, İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm şehir otelleri de dahil olmak üzere sistemimizde bulunan tüm otellerde peşin fiyatına 12 taksit ve yüzde 40'a varan indirimler sağlıyoruz” şeklinde konuştu. Tosun; “Kampanyamız içeriğinde bulunan Kaş Bölgesi’ne özel paketlerimizde Dalaman Havalimanı’ndan direkt Kaş’a ulaşımı sağlayan transfer olanaklarımızı Türk turizminin hizmetine sunuyoruz. Kaş ve Meis Adası’na sunduğumuz yüzde 40 indirim ve peşin fiyatına 12 taksitli minimum 4 günlük  tatil paketleri fırsatlarının yanı sıra kullanıcılarımız konaklama ve havaalanı transferi haricinde Kekova tekne gezisi, 12 Adalar tekne gezisi, Meis turu ya da Discovery dalış turlarından extra ücret ödemeden faydalanabilecekler” şeklinde açıklamalarına devam etti.

Gezinet.net 12. yılında yenilenen yüzü ve yeni fırsatları ile kullanıcılarına tatile gitmenin en kolay ve en pratik yolunu sunmaya devam ediyor.

 


Bu Haber 06.02.2012 - 11:46:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.