Dedeman İstanbul'dan bereketli iftar sofraları

Dedeman İstanbul'dan bereketli iftar sofraları

 
Dedeman İstanbul, mutfak kültürümüzün en önemli miraslarından biri olan Ramazan’ı zengin açık büfe ve gruplar için hazırladığı 12 farklı menü alternatifi ile karşılıyor. Tarabya Koyu’ndaki yeni mekanda veya Dedeman İstanbul’da gruplar için 10 kişiden 1000 kişiye kadar olan iftar davetleri kusursuz bir şekilde gerçekleştiriliyor.  

Dedeman İstanbul’un Executive Şefi Levent Arslan ve maharetli ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli hem göze hem mideye hitap eden menüler iftar keyfini doyasıya yaşatacak. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi, zeytinyağlı yaprak sarması, mercimek köftesi, sucuk, pastırma, hurma, beyaz peynir gibi iftariyeliklerin ardından Osmanlı ve Türk Mutfağının hem lezzetli hem de hafif alternatifleri sizleri bekliyor olacak.  

Klasik Türk Müziği eşliğinde sevdiklerinizle geçmişe yolculuk yaparken menülerde yer alan keşkek çorbası, iç pilav ve pembe biber sos ile hazırlanmış fıstıklı antrikot sarması, patlıcanlı patates püresi ile kuzu incik, ıspanak yatağında, bademli, kuru üzümlü saray usulü fırında tavuk budu, patlıcana sarılı çörek otlu kuzu islim kebap, dondurmalı baklava, kaymaklı şambaba, cevizli güllaç ve sofraların olmazsa olmazı şerbetlerle damaklarınız şenlenecek.   Eski ramazanların lezzetlerini ve coşkusunu yaşatacak ve geçmişten günümüze esintiler taşıyan iftar sofraları, açık büfe 59 TL (KDV Hariç) ve gruplar için 40 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 7-12 yaş çocuklar için %50 indirim uygulanan fiyatlara limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve dahil. Gruplar için özel indirimler uygulanabiliyor.



Bu Haber 02.08.2010 - 14:22:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.