Dedeman İstanbul kalitesini boğaza taşıyor



Dedeman İstanbul, yaz ve sonbahar aylarında evlenmeyi planlayan çiftlere yepyeni bir alternatif sunuyor. Dedeman'ın Tarabya Koyu’nda açılan boğazın Karadeniz girişi manzarasına hakim yeniyeni mekanında Boğazın Karadeniz girişi manzarasına hakim, deniz kıyısında yer alan mekan düğün, nişan, sünnet, mezuniyet, iftar davetleri gibi her türlü etkinlik için de kullanılabilecek.
Dedeman İstanbul’un şehrin en iyi manzarasına sahip alternatif mekanı ile kısa sürede nişan, nikah ve düğün törenleri için en çok tercih edilen yerler arasına girecek. Dedeman İstanbul, misafirlerine 2 katlı, 2000 m² lik geniş alanı, 1000 kişilik kapasitesi, 3 farklı düğün menüsüyle hizmet verecek. Gelin ve damadın isterlerse özel bir tekneyle düğünlerine gelebilmelerine olanak tanıyan mekanda, deniz ve gün batımı manzarasıyla birlikte karşılama kokteyli başlayan davet, gelin ve damat alana girip, merdivenlerden inerken takip ışığı, sis eşliğinde DJ müziği ile hareketlenerek devam edecek.
Çiftler düğün sonrasında Dedeman İstanbul’un özenle hazırlanmış balayı odasında meyve sepeti ile köpüklü şarap ikramı ile ağırlanacaklar. Ayrıca düğün hazırlıkları için her iki tarafında ebeveynlerine günlük kullanım odası sunulacak. Sonrasında ise Dedeman İstanbul, çiftlerin birinci evlilik yıl dönümlerini unutmayarak onları 2 kişilik özel akşam yemeğiyle ağırlıyor olacak. Dedeman İstanbul’un alternatif mekanı Tarabya Koyu’na nazır konumuyla vazgeçilmez bir adres olacak.



Bu Haber 13.04.2010 - 16:17:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.