Avrupa turuna çıktı: Yunan Bakan sezonu uzatma peşinde

Avrupa turuna çıktı: Yunan Bakan sezonu uzatma peşinde

Yunanistan Turizm Bakanı Vassilis Kikilias, sezonu uzatma stratejisi kapsamında Almanya'nın önde gelen turizm oyuncuları ile görüştü. Kikilias, sonrasında Avrupa’nın diğer önde gelen turizm pazarlarını da ziyaret edecek.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya seyahat pazarının önde gelen oyuncularının, Yunanistan'ın turizm sezonununu kışa uzatma planıyla ilgilendiği belirtiliyor.

Almanya'ya giderek ülkenin önde gelen tur operatörleri ve hava yolu şirketleri ile bir araya gelen Turizm Bakanı Vassilis Kikilias, Yunanistan'ın kış döneminde Almanya'dan turist çekme planını tur operatörleriyle ve hava yolu şirketleriyle paylaştı.

Bu kapsamda hava yolu şirketleri Lufthansa Group, Eurowings ve Condor ile tur operatörleri DER Touristik ve TUI'nin yöneticileri ile bir araya gelen Kikilias "Yunanistan uçuş sayısını 2019'un üzerine çıkaran tek Avrupa ülkesi. Aynı zamanda Yunanistan, sene sonuna kadar paket paket turları garanti altına alan, hava yolu şirketlerinin ilgisini çeken ve sezonu uzatmak için çalışan tek Avrupa ülkesi." dedi.

Ülkenin önde gelen hava yolu şirketleri ve tur operatörlerinin yöneticileri görüşen Yunan Bakan, ülkenin kış döneminde sağladığı turizm olanakları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Yunanistan Turizm Bakanı Vassilis Kikilias, Almanya'nın ardından Avusturya, Fransa, İsveç ve İngiltere'ye giderek bu ülkelerin önde gelen turizm şirketleri ile de görüşecek.



Bu Haber 06.09.2022 - 15:14:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.