Antalya-Muratpaşa’daki 5 yıldızlı otel 550 milyon TL muhammen bedelle icradan satışa sunuldu.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 13008 ada 1 parseldeki 5 yıldızlı otel 549 milyon 782 bin TL muhammen bedelle icradan satışa çıkarıldı.
3 bodrum, zemin, asma ve 8 normal kat ile çatı katından oluşan otel, toplamda 160 oda ve 320 yatak kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.
Otel bünyesinde 200 kişilik ikinci sınıf alakart restoran, 160 kişilik birinci sınıf restoran, 120 kişilik pastane salonu, 400 kişilik çok amaçlı salon, 200 kişilik konferans salonu, 150 kişilik çok amaçlı salon ve 120 kişilik toplantı salonu yer alıyor. Tesiste ayrıca bilardo, TV ve oyun salonları, çocuk bakım odası ve oyun alanları bulunuyor.
Otelde açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, buhar, kar ve tuz odaları, fitness salonu, 4 masaj odası, kuaförler, satış üniteleri, 40 araçlık kapalı garaj ve 20 araçlık açık otopark yer alıyor.
Otelin birinci satış ihalesi 28 Ekim 2025 tarihinde saat 10.36’da ikinci satış ihalesi ise 2 Aralık 2025 tarihinde aynı saatte gerçekleştirilecek.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri