Dedeman İstanbul Life Style Sağlık Kulübü Baştan Aşağı Yenilendi...

 Dedeman İstanbul Life Style Sağlık Kulübü Baştan Aşağı Yenilendi...


Dedeman İstanbul, her yönüyle yenilenen Life Style Sağlık Kulübü ile misafirlerinin yorgunluğunu azaltmaya devam ediyor. Yenilenen sağlık kulübünde 22 m. x 11 m. ebadında kapalı yüzme havuzu, jakuzi, sauna, şok havuzu, dinlenme odası ve fitness merkezinin yanı sıra profesyonel olarak sunulan İsveç, shiatsu, lenj drenaj, aromaterapi, dört el gibi birbirinden farklı masaj terapileri sizleri bekliyor.  

Otelde konaklayan misafirlerin ücretsiz olarak faydalandıkları Life Style Sağlık kulübü diğer ziyaretçiler için iki farklı üyelik programı sunuyor. Bilinen aylık üyelik (1-3-6 ve 12 aylık) sistemi dışında 2 ay süreyle 20'li ve 4 ay süreyle kullanılabilecek 30'lu günlük giriş kupon sistemi ile sağlık kulübünü düzenli kullanamayacak misafirlerine de imkan tanıyor.  

Life Style Sağlık Kulübü misafirleri sauna ve masaj terapileriyle kendilerini şımartabilecekleri gibi taze, sağlıklı yiyecek ve içecek alternatifleri ile enerji depolamaya yardımcı olan Freshtaurant’ta da sevdikleriyle hoşça vakit geçirme imkanı bulacaklar. Dedeman İstanbul Life Style Sağlık Kulübü, şehrin merkezinde ancak şehrin yoğun temposundan soyutlanmış, dinlendirici ve yepyeni ortamı ile vazgeçilmeyen mekanlardan biri olacak... 



Bu Haber 12.04.2010 - 09:18:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.