Bekir Akkaş: Siyasi krizler turizme darbe vuruyor

 Bekir Akkaş: Siyasi krizler turizme darbe vuruyor
Akkanat Holding Turizm Koordinatörü Bekir Akkaş, Türkiye’nin yaşadığı siyasi krizlerin turizme darbe vurduğuna dikkat çekti.


Tourism Today

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin IC Hotel GreenPalace’da gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Akkanat Holding Turizm Koordinatörü Bekir Akkaş, Türkiye’nin yaşadığı siyasi krizlerin turizme darbe vurduğunu söyledi.

Bekir Akkaş şu açıklamalarda bulundu: “Pazar günü sabah kalkıp da açlık grevlerinin durduğuna dair haberi duyunca çok sevindim.  Çünkü korkuyordum, çünkü bir sürü senaryo oynanıyor ülke üzerinde. Turizmde bu senaryoların sonucunda ilk darbe yiyen sektör. Geçmişte de bunu yaşadık. Bu sene de yaşanan krizlerden dolayı İran, dolaylı olarak Rusya, Lübnan ve Ürdün’de sayıları görüyoruz. İsrail’i söylememe hiç gerek yok. İsrail’in yerini İran aldı diye seviniyorduk.  En büyük darbeyi Isparta’da tesisi olan biz yedik çünkü Davraz’ın altyapısı nedeniyle Avrupa’dan ya da Rusya’dan kayakçı gelmesi pek kolay değil. Daha ziyade İsrail pazarı geliyordu. Gazze olayları nedeniyle durmuştu. Bu sene yine bir hareketlenme vardı ama Pazartesi günü aradılar, Gazze nedeniyle önümüzdeki yıl Antalya operasyonunu şimdilik askıya aldıklarını söylediler.  Siyasi açıdan sıkıntılı günler yaşamamamız gerekiyor. Önümüzdeki yıl ne olacağı belli değil ama umarız negatif olaylar olmadan devam ederiz.”


Bu Haber 22.11.2012 - 12:04:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.