Timuroğlu cinayeti aydınlatıldı

İstanbul’da ağabeyinin gece uykusundan uyandırıp tek kurşunla öldürdüğü 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu cinayetinden ‘gizli aşk’ çıktı. Genç kızın bir süredir arkadaşlık yaptığı B.T.’nin, katil zanlısı ağabey Erhan Timuroğlu’nun yakın arkadaşı olduğu belirlendi.


Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre, Ataşehir’de ağabeyinin katlettiği 24 yaşında Ceylan Timuroğlu, önceki gün gözlerden ırak bir şekilde sessizce son yolculuğuna uğurlandı.

5 kardeşli Karslı bir ailenin kızı olan bankacı Ceylan, sosyal medyada ‘gururlu ağabey’ diye bahsettiği 38 yaşındaki Erhan Timuroğlu tarafından katledildi.

Olay Erhan Timuroğlu’nun anne-babası ile kardeşinin yaşadığı eve gittiği pazartesi gecesi yaşandı. Babasının gözleri önünde Ceylan’ın yattığı odaya giren Timuroğlu, “Sen ne haltlar karıştırıyorsun” diye bağırdıktan sonra kardeşini başına sıktığı tek kurşunla vurdu.

‘BİRBİRLERİNE DÜŞKÜNLERDİ’

Ceylan’ın, ismini vermek istemeyen bir akrabası cinayetin nedeni hakkında bilgileri olmadığını söyleyerek “Erhan’a bunu ne yaptırdı bilemiyoruz. Ağabey kardeş birbirlerini çok seviyordu, birbirlerine çok düşkünlerdi. Biz de şoktayız” dedi. Ceylan’ın komşuları ve arkadaşları ise konuşmaktan kaçındı. Haberin devamı>>>


Bu Haber 02.03.2017 - 09:54:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.