BAYRAMDA BEDENİNİZE SİHİRLİ BİR DOKUNUŞ


High Class konsepti ile zor beğenenlerin vazgeçilmezi olan Xanadu Resort Otel,  The Pleasure Dome (mutluluk sarayı) konseptiyle oluşturulan SPA’sı  Shang DU ile Ramazan Bayramı’nda misafirlerine hayallerle keyfin kucaklaşacağı özel bir paket sunuyor.

 

2014 yılı itibarı ile OTI Holding bünyesine dahil olan, High Class konsepti ile yüksek zevk ve beğeniye hitap eden Xanadu Resort Otel, Ramazan Bayramı’nda ayrıcalıklı bir tatil fırsatı sunuyor. Xanadu Resort Belek, kalite ve hizmet anlayışındalüksün sadelikle buluştuğu bir doğa cennetinde ağırladığı misafirlerine High Class anlayışıyla butik bir tatil cenneti yaratırken, ağaçlarda sincaplar ve Belek’e özgü onlarca kuş da bu keyfe ortak oluyor.

 

Eğlenceli ve huzurlu bir tatil vaat eden Xanadu Resort Otel, sunduğu konfor ve kalitenin yanısıra, “the pleasure dome” (mutluluk sarayı) konseptiyle oluşturulan Spa’sı  “Shang Du” ile bu bayramda da misafirlerine hayallerle keyfin kucaklaşacağı özel bir spa paketi hazırladı.

 

“Shang Du Spa Bayram Özel Paketi” ruhun arınacağı ve bedenin yenileneceği benzersiz masaj ve bakımlardan oluşuyor. Ayrıca paket dahilinde su terapilerinin uygulandığı açık ve kapalı havuzlar, Rock Sauna, Bio Sauna, Buhar Terapi ve Sultan Hamam’ın yer aldığı  “Salus Per Aqua” bölümünden bayram süresince yararlanma imkanı sunuluyor.

 

Üç günlük bayram özel spa paketi sadece 160. Euro

Xanadu Resort’un misafirlerine sadece 160 Euro’ya sunduğu  “Shang Du Spa Bayram Özel ” paketi geleneksel kese uygulaması, köpük masajı, Hint baş masajı, özel yağı ile duyuları harekete geçiren Vital masajı ve dinlendirici yüz masajını kapsıyor.

 

OTI HOLDİNG HAKKINDA

OTI Holding; çatısı altında tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, konaklama, havacılık ve güvenlik ana alanlarında faaliyet gösteren 22 iştiraki ve 4700’ün üzerinde profesyonel çalışanıyla 28 ülkede, 5 kıtada turizme hizmet vermektedir. OTI Holding, özellikle Antalya bölgesindeki yatırımları ile, Rusya yanı sıra Polonya ve diğer BDT ülkeleri başta olmak üzere Türkiye’ye ve 55 destinasyonda hizmet verdiği turistleri OTI kalitesi ve güveniyle ağırlamaktadır. Yurt dışındaki en büyük 25 Türk grubu arasında cirosu ile 3’üncü sırada yer alan OTI Holding, sektöre adım attığı 1992 yılından bu yana yenilikçi vizyonu ve kalite anlayışı ile turizme yatırım yapmaktadır. Avrupa Birliği tarafından belirlenen turizm sektörü standartlarına uyumlu turizm ürünleri oluşturmayı ve bu ürünleri daha da geliştirmeyi amaçlayan OTI Holding, bu sene 22’inci yılını kutluyor.

 



Bu Haber 23.06.2014 - 12:24:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.