Anfaş Fuarı’nın en çok konuşulan markası: Öztiryakiler

Anfaş Fuarı’nın en çok konuşulan markası: Öztiryakiler


Yerli ve yabancı tüm katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği, konaklama, ağırlama ve ikram sektörüne dair her türlü ürünün sergilendiği Anfaş Fuarı’nda hem ürünlerini sergileyen hem de geleceğin şefleri için buluşma ve yarışma ortamı sağlayan Öztiryakiler sektöre olan katkıları dolayısıyla büyük beğeni kazandı.

13 Ocak – 16 Ocak tarihleri arasında yapılan 27. ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda yer alan standında endüstriyel mutfaklar için sunduğu geniş ürün gamından örnekler sergileyen firmanın en çok ilgi gören ürünü işletmeler için enerji sarfiyatını minimize eden monoblok buzdolapları oldu. Pişiriciler, konveksiyonlu fırınlar, bulaşık makineleri, mikserler gibi profesyonel mutfakların vazgeçilmezi olan onlarca ürününü sektör profesyonellerine sunma imkanı bulan firmanın standı fuar süresinde yoğun ilgi gördü.

Öztiryakiler şeflerin yanında
Yurt içi ve yurt dışından binlerce şefin buluşma noktası olan ve bu yıl da mutfakları Öztiryakiler tarafından kurulan "8. Uluslararası Altınkep Aşçı Yarışması" renkli görüntülere sahne oldu. Firma, 14 turizm ve otelcilik lisesi, 26 üniversite olmak üzere yerli –yabancı  yüzlerce  yarışmacının hünerlerini sergiledikleri 24 mutfak istasyonunu alana kurdu. Tezgahları başında birbirinden lezzetli yemeklerini hazırlayan ve seçkin bir jüri tarafından değerlendirilen şeflere tezgahın diğer tarafındaki destekçileri ise tezahüratlarla moral verdi. Finalde Öztiryakiler tarafından dereceye girenlere ödülleri verildi. Törende hazır bulunan Öztiryakiler A.Ş. Pazarlama ve Satış Koordinatörü Hakan Ceylani ve Öztiryakiler Akdeniz Bölge Müdürü M. Tufan Gürel yaptıkları açıklamada şeflerin paylaşımda bulunmasına katkı sağlayan ve turizme destek olan bu ve benzeri faaliyetlerde yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Ayrıca Öztiryakiler tarafından kurulan show mutfağında 3 gün boyunca farklı tatları yöresel sunumlarla izleyicilerle buluşturan profesyonel şefler, gıda seçimi ve pişirme yöntemlerine ilişkin küçük tüyolar da paylaştılar. Öztiryakiler Yön. Kur Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki’nin de pişirme showuna katıldığı organizasyon, keyifli söyleşilerin yapıldığı görsel bir sunuma dönüştü. Programda şeflerle bir arada, aynı önlüğü giyerek yer almaktan mutlu olduğunu belirten Öztiryaki : “Bir aşçı ne kadar başarılı olursa olsun eğer ekipmanları iyi değilse başarısına gölge düşecektir. Biz bunun ağırlığını taşıyarak Altın Kep’e ve yurdumuzun birçok yerinde düzenlenen aşçılık festivallerine destek oluyoruz. Başarısı ve becerileri her geçen katlanan aşçılarımızın imkanlar ölçüsünde her zaman destekçisi olacağız. Aşçılarımızın  başarılarına katkı sağlamak için onlardan gelen geribildirimlere değer vermeye,  Ar-Ge faaliyetlerimiz için sürekli yatırım yapmaya ve yerli üretimi desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.


Bu Haber 01.02.2016 - 15:21:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.