Richmond International'e iki yeni atama

Richmond International'e iki yeni atama
Mina Ertem Richmond International pazarlama direktörlüğüne getirilirken, Mehmet Sami Temim şirketin Richmond Nua Wellness-Spa Satış Direktörü oldu.



Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon Spa’sı Richmond Nua Wellness-Spa, Satış ve Pazarlama Direktörü Mina Ertem, Kasım ayı itibariyle Aksoy Group’un Richmond Nua Wellness-Spa, Richmond İstanbul, Richmond Ephesus Resort ve Richmond Pamukkale Thermal Spa turizm yatırımlarını çatısı altında toplayan Richmond International’ın Pazarlama Direktörlüğüne atandı.

Mina Ertem kimdir ?

Kariyerine Four Seasons Hotel İstanbul’un satış & pazarlama ekibinde başlayan Mina Ertem, Park Hyatt İstanbul, The Ritz Carlton İstanbul, Pera Palas Hotel – Jumeirah gibi turizm sektörünün önde gelen otellerinde uzun yıllar görev aldı. 15 yılı aşkın süre satış ve pazarlama alanında çeşitli pozisyonlarda çalışan Mina Ertem, ileri derecede İngilizce biliyor, profesyonel olarak mutfakla uğraşıyor ve scuba diving yapıyor.

Mina Ertem’in atamasının ardından Richmond Nua Wellness-Spa Satış Direktörlüğü pozisyonuna 14 yıldır turizm sektöründe çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Sami Temim atandı.

Mehmet Sami Temim kimdir?


AH&LA Konaklama Yönetimi, Swissotel Otelcilik Koleji ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Mehmet Sami Temim, kariyerine 2000 yılında Swissotel The Bosphorus`da başladı. Gezi Hotel Bosphorus, Privilege Events, Marriott, Mövenpick ve Divan gibi birçok otelde görev alan Temim son olarak Mama Shelter Hotel İstanbul’da Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyordu.


Bu Haber 17.11.2014 - 10:57:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.