Emine Ülker Tarhan AKTOB Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti

Emine Ülker Tarhan AKTOB Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti
Antalya’ya gelen Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Emine Ülker Tarhan AKTOB Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti
Emine Ülker Tarhan AKTOB Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan ve beraberindeki partililer, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, AKTOB Genel Sekreteri Kaan Kaşif Kavaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Demirtürk, Aslı Bayar Ulukapı, Yeliz Gül Ege, Nihat Vural, Adnan Soyaslan, Mehmet Tümbül, Zafer Alkaya, Selçuk Akıltopu ve Ahmet Çevik ile AKTOB’un merkez ofisinde bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Emine Ülker Tarhan, turizm sektörünün Türkiye için çok önemli bir sektör olduğunu ve sektörün devasa sorunları bulunduğunu söyledi. Turizmin başta çeşitlendirme olmak üzere birçok sorunu bulunduğunu belirten Tarhan, “Bu sorunların çözülmesi gerekiyor. Bunun da turizm temsilcilerinin fikirleri ve görüşleri ile yapılması gerekiyor. Turizm sektörü için yasal düzenlemeler yapılmalı. Turizm teşviki ile ilgili sorunlar olduğunu da biliyoruz. Turizmin devasa sorunları var. Ama bunları çözmek çok zor değil” dedi.

AKTOB Yönetim Kurulu Üyeleri de Anadolu Partisi hakkında merak ettikleri konuları Emine Ülker Tarhan ile paylaştı. Karşılıklı diyalog halinde geçen toplantı sonrasında AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, AKTOB Ar-Ge Birimi’nin yapmış olduğu turizm araştırma ve analizlerini içeren kitapçıkları Tarhan’a verdi.



Bu Haber 28.02.2015 - 15:28:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.