Vera Hotel Group, yeni bir otelcilik markası oluşturdu

Vera Hotel Group, yeni bir otelcilik markası oluşturdu
Vera Hotel Group, Leka Hotels adında yeni bir marka oluşturdu.


Grubun Resort ve HD konseptinden çıkarak bünyesine Bed&Breakfast ve butik otel konseptlerini bir araya getirerek kattığı Leka Hotels’in markasının ilk oteli Leka Hotels Bodrum oldu. Leka Hotels Bodrum, premium konsepti, sade ve şık dizaynı ile 56 odasıyla kapılarını açıyor.

Butik otel konforunu, Bed&Breakfast konsepti ile birleştiren Leka Hotels, modern dekorasyonuyla Ege’nin beyaz dokusunu bir araya getiriyor.



Bu Haber 18.06.2015 - 12:21:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • altınkum 18.06.2015 - 04:22

    Zor geçen ve geçecek olan turizm sektörün de Vera Hotel lerinin yeni yatırımlar yapması ve yeni markalar yaratması Türk Turizmi için çok güzel.Profesyonel kadrolardan oluşan VERA Hotellerinin tarihi ve plajları ile ünlü DİDİM de de güzel yatırımlar yapması umuduyla .Eğer DİDİM de yatırım yaparlarsa inanıyorum ki kısa sürede DİDİM de bir kaç otel yatırımlarına daha girerler.Otel yatırımı olarak DİDİM otel arzının fazla olmadığı ama talebin çok kuvvetli olduğu bir bölge.İnşallah VERA OTEL lleri ve diğer otel yatırımcıları İzmir ve Bodrum Havaalanlarından uçak desteği alan DİDİM i değerleniriler.Kenilerine ve turizm camiasına hayırlı olmasını dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.