Uşak’a 179 odalı lüks termal otel

Uşak’a 179 odalı lüks termal otel

Uşak’ta hizmet verecek 179 odalı termal otelin yapımı devam ediyor. Tesisin toplam yatırım tutarının 500 milyon lira olduğu belirtiliyor.


Uşak’ta uzun yıllar, belediyenin bünyesinde, Şelale Restoran olarak hizmet veren bölge, Şubat 2022’de Polat ve Çekçek ailelerinin ortaklığıyla alındı. Uşak Belediyesi’nden 44 milyon 420 bin TL’ye alınan yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda, 5 yıldızlı termal otel inşaatı için PolSar Tekstil isimli bir şirket kuruldu. Otelin aynı zamanda işletmesini yapacak olan şirket, 11 Kasım 2022’de yapılan bir törenle temeli attı ve o günden bugüne inşaat faaliyetleri devam etti.

Ege’de Yeni Gün’den Zülal Karadedeli’nin haberine göre, temel atıldığı dönemin enflasyon şartlarına göre şirketin yaklaşık olarak 500 milyon TL gibi bir yatırım yapacağı kaydedildi. Şirket yetkilileri, 179 odalı ve 410 yataklı otelin kısa sürede tamamlanması için çalışmalar yapılacağını belirtti. Aradan geçen yaklaşık 9 ayın ardından, otelin inşaatı gözle görülür seviyede yükselmeye başladı. Şu anda kaba inşaatı büyük oranda görülen otelin tamamlanmasıyla, kentte termal otel konseptinde ilk lüks otel hizmet vermeye başlayacak. Otel için bölgede termal bir kaynak da bulunurken, söz konusu yatırımın tamamlanmasının ardından, kenti uygun olan bölgelere yeni otel yatırımlarının da yapılma ihtimali bulunuyor.



Bu Haber 05.08.2023 - 09:16:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.