Ünlü turizmci hakkında tutuklama kararı

Ünlü turizmci hakkında tutuklama kararı
Antalya'daki Mardan Palace'ın yatıımcısı Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov hakkında gıyabi tutuklama kararı çıakrıldığı belirtiliyor. İsmailov, iki kişinin öldürüldüğü cinayeti azmettirmekle suçlanıyor.


Geçtiğimiz günlerde peş peşe oteline gelen haciz haberleriyle gündeme gelen Mardan Palace'ın yatırımcısı Telman İsmailov için Moskovada gıyabi tutuklama kararı çıakrıldığı belirtiliyor. 2016 yılının mayıs ayında iki kişinin öldürüldüğü cinayetleri azmettirmekle suçlanan İsmailov'un nerede olduğu ise bilinmiyor.



TürkRus.com'da yer alan habere göre, mahkemenin kararına konu olan cinayetler 2016 yılı Mayıs ayında Moskova yakınlarındaki Novorijskoye Şose'de işlenmişti. Cinayetlere kurban giden isimler çok sayıda alışveriş merkezinin sahibi olan Vladimir Savkin ve Lublino Motors'un kurucusu Yuri Brilev olarak açıklandı.

2016 Kasımında Telman İsmailov'un kardeşi Rafik ile Mehman Kerimov adında bir şahıs dava ile ilişkili olarak göz altında alındı. Rafik İsmailov'un suçlamaları reddettiği, buna karşın Mehman Kerimov'un suçunu itiraf ettiği bildiriliyor. Azmettirici olarak Telman İsmailov'un adını veren de Kerimov.

Telman İsmailov Çekizovski'yi 2009'da kaybetmişti. İş adamı 2016'da resmen iflas etti, 2017 Martında kendisine ait mal ve mülklerin satışına başlandı.






Bu Haber 13.11.2017 - 10:17:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.