Titanic Mardan Palace Hint düğünleri için o acenteyle anlaştı

Titanic Mardan Palace Hint düğünleri için o acenteyle anlaştı

Hindistan Düğün ve MICE pazarının önde gelen acentelerinden Inventum Global ile Antalya'nın gözde oteli Titanic Mardan Palace, Hindistan pazarına özel 3 yıllık tek yetkililik anlaşması imzaladı.


Türkiye'de yaptığı Hint düğünleri ile adından söz ettiren Inventum Global ile bu yıl yenilenen yüzüyle kapılarını açan Titanic Mardan Palace arasında 3 yıllık tek yetkililik anlaşması imzalandı.

Anlaşmanın içeriğinin uzun ve titiz görüşmeler sonrasında ‘’kazan-kazan’’ iş birliği temeli üzerine belirlendiğini ifade eden Inventum Global Kurucu Ortağı Bünyat Özpak ‘’ Hindistan pazarındaki etkin iletişim gücü ve vizyonumuzu, Titanic Mardan Palace’ın büyüsüyle birleştirerek hem anlaşmanın paydaşlarının hem de şehrimizin ve ülkemizin faydasına büyük bir sinerji oluşturacağımıza her iki taraf olarak da inandık. Bugüne kadar Hindistan pazarında pek çok ilke imza attık ve bu anlaşma Hint pazarından gelecek düğün ve grup talepleri için ülkemizde imzalanan ilk tek yetkililik anlaşması olması sebebiyle de oldukça özel. Bu anlaşmaya imza atarak, gösterdikleri yapıcı, vizyoner yaklaşımdan ötürü Titanic Hotels üst yönetimine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Amacımız; havacılığa yaptığımız yatırımlar sonrasında, tüm partnerlerimiz ile birlikte oluşturacağımız sinerji neticesinde, ülkemizi Hint Düğünleri ve özel grup organizasyonları açısından, büyük bir çekim merkezi haline getirmek. Bunun için yol haritamız ve stratejimiz hazır. Enerjimizi, teknik altyapımızı ve tecrübemizi kullanıp çok çalışacağız ve başarılı olacağız’’ dedi.


Bu Haber 30.09.2019 - 15:29:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.