Thomas Cook ve Expedia'dan stratejik iş birliği anlaşması

Thomas Cook ve Expedia'dan stratejik iş birliği anlaşması
Dünaynın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook, yine dünyanın online rezervasyon portalı Expedia ile iş birliği anlaşması imzaladı.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Turizmin sektörünün iki dev ismi Thomas Cook ve Expedia stratejik iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla birlikte Expedia'nın, şehir kaçamakları ve sadece-oda satışlarında Thomas Cook'un ana otel sağlayıcısı durumuna geleceği belirtiliyor.

Expedia'ya ait rezervasyon platformununun şehir turları ve sadece oda satışı alanlarında Thomas Cook'un dağıtım kanallarını destekleyeceği ifade edildi.

Anlaşmayla birlikte hem maliyetlerin düşeceğini hem de şehir kaçamaklarında ve sadece-oda satışlarında karmaşanın otadan kalkacağını belirten Thomas Cook CEO'su Peter Fnkhauser, ''Expedia'nın sahip olduğu büyük otel portföyü ve eşsiz teknoloji Thomas Cook'un şehir gezilerine ve sadece-oda satışına transfer edilecek. Anlaşma aynı zamanda karlı büyümeye de katkı sağlayacak.'' dedi.

Thomas Cook-Expedia anlaşması ile birlikte 200'den fazla çalışanın işini kaybedeceği belirtilirken, Thomas Cook bu iddiayı yalanladı.

Anlaşmayla birlikte Thomas Cook'un, deniz-kum-güneş tatil paketlerini de Expedia aracılığı ile satabileceği kaydedildi.


Bu Haber 14.09.2017 - 12:41:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.