Thomas Cook, dev acente etkinliğini bu yıl İzmir'de yaptı

Thomas Cook, dev acente etkinliğini bu yıl İzmir'de yaptı
Tur operatörü Thomas Cook, en büyük acente etkinliği olan TravelGames'i bu yıl Paloma Grubuna ait Özdere'deki Marvy Club'da gerçekleştirdi. Almanya ve Avusturya'dan 220 Thomas Cook acentesinin katıldığı 4 günlük etkinlik, özellikle İzmir'in Almanya pazarında daha iyi tanınması açısından önem taşıyor.


Thomas Cook bu yıl 11. kez düzenlediği TravelGames isimli acente organizasyonu için İzmir-Özdere'de bulunan Club Marvy'i tercih etti. Bu yıl 'Travel Games – Mutluluktan İlham Aldık' sloganıyla düzenlenen etkinliğe Thomas Cook'un 220 satış acentesi yetkilisi ve işletmecisi katıldı.



ACENTELER BÖLGEYİ YAKINDAN TANIDI

İzmir, Kuşadası ve şarap beldesi Şirince’ye düzenlenen gezilerde otelleri de ziyaret eden Thomas Cook acenteleri bölgenin turizm değerlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Etkinliğin en önemli durağı ise, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Efes arkeolojik kazı alanına yapılan gezi oldu. Bu etkinlikte kazı alanının kapıları gündelik ziyaretçilere kapatılıp, yalnızca Travel Games katılımcılarına açılarak özel bir kokteyl ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

GÜNCEL VE CAZİP ÜRÜNLERE İLİŞKİN BİLGİ ALDILAR

“Mutluluktan İlham Aldık” sloganıyla katılımcılar 10 takıma ayrıldı; Keyif, Denge, Ruh, Enerji, Rüya, Eğlence, Güç, Duygu, Aşk ve Uyum adlarını alan takımlar, farklı Workshop’larda bilgi ve becerilerini sergileyerek yarıştılar. 5 gün boyunca farklı Workshop’larda Thomas Cook Ürün Yöneticileri ve etkinlikte yer alan işletmelerin uzmanları, seyahat acentesi satış yetkililerine güncel ve cazip ürün ve hizmet bilgilerini aktarırken, önümüzdeki tatil sezonunun özelliklerini vurguladılar.

Kapanış Töreni, bu yılın teması olarak belirlenmiş olan “Hayat o kadar renkli ki..” deyişinin ruhuna uygun olarak rengarenk bir konseptle düzenlendi. Birincilik ödülünü Aşk Takımı,  ikincilik ödülünü   Güç Takımı ve üçüncülük ödülünü Rüya Takımı kazandı.



SEELİGER: İZMİR İSABTLİ BİR KARAR OLDU

Thomas Cook’un Satış, e-ticaret, Pazarlama ve Hizmetler’den sorumlu Genel Müdürü Carsten Seeliger “ Travel Games etkinliğimize katılan seyahat acenteleri ve iş ortaklarımızın duydukları coşku ve aldıkları keyif bizleri de mutlu etti. İş ortaklarımızın özveri ile katılımlarının bu coşkudaki payları çok büyük. Etkinliği bu yıl Ege Denizinin Türk kıyılarında gerçekleştirmek kararımızın ne kadar isabetli olduğunu yaşayıp görmek, bizi gururlandırdı. Ege’nin güzelliğini ve tarihini yerinde görmek, iş ortaklarımız için çok anlamlı bir deneyim oldu. “Mutluluktan ilham aldık…” söylemimizin Club Marvy kadar, bire bir hayat bulduğu bir başka atmosfer düşünmek zor..” diyerek Club Marvy’nin ilham verici ruhuna dikkat çekti.



''TÜRKİYE VE EGE REZERVASYONLARI DİKKAT ÇEKİCİ YOĞUNLUKTA''

2018 yılında Türkiye ve özellikle Ege Bölgesi rezervasyonlarının dikkat çekici yoğunlukta olduğunu belirten Carsten Seeliger şunları söyledi:

 “Türkiye’ye rezervasyon talepleri hâlâ oldukça iyi, bu doğrultuda yüksek oranda kesin rezervasyon beklentimiz var. 2018 yaz sezonu için uçuş programımızı güçlendirmiş ve kapasitemizi artırmıştık. Dünyada 'Türk Rivierası' olarak tanınan ve beğenilen güneybatı Türkiye’deki destinasyonların yanı sıra İzmir bölgesi, Kuşadası ve Özdere ile 'Likya Kıyısı' özellikle revaçta. Türkiye, aile tatili için çok popüler bir destinasyon. Fiyat / Performans Oranı‘nın „çok iyi“ olarak değerlendirilmesinin yanı sıra, otel ve hizmet kalitesindeki mükemmelliğin de tercihlerde gayet net etkisi olduğu görülüyor. Dahası, yöre sakinlerinin candan konukseverliği de herkesi memnun ediyor.



''EGE'NİN AVANTAJLARINI VE GÜZELLİĞİNİ YAKINDAN GÖRMELERİNİ İSTEDİK''

Türkiye, bizim için, bir tatil destinasyonu olarak fevkalade önemli. Travel Games 2018’i Türkiye’de düzenleme kararımız ile Thomas Cook Grubu olarak Türkiye’ye verdiğimiz önceliği ve önemi pekiştirmek istedik. Kuşadası ve Özdere/Kesre yöresini özellikle ve bilinçli olarak seçerek, onlarca seyahat acentesi yönetici ve çalışanlarının Ege’nin sunduğu avantajları ve benzersiz güzelliğini yerinde görmelerini istedik. 2017 yaz yezonunda Özdere/Kesre’de hizmete giren Club Marvy, bohem şık tarzı ile Türkiye’de bu segmentte ilk ve tek resort. Bizim açımızdan bu tesis ve belde, benzersiz bir konum ve dizayna sahip. Travel Games 2018 etkinliğinin her aşaması için de Club Marvy mükemmel bir seçimdi.''

Club Marvy ve Sun Express 2018 yılının Travel Games etkinlik ortakları organizasyonunda yer aldı.










Bu Haber 02.05.2018 - 11:27:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.