TUI Rusya kışın Antalya'ya haftada kaç uçuş yapacak?

TUI Rusya kışın Antalya'ya haftada kaç uçuş yapacak?

TUI Rusya, 2019-20 kış programını açıkladı. Kış döneminde hizmet verdiği yolcu sayısını iki katına çıkarmayı hedefleyen şirket, Antalya'ya yapacağı haftalık uçuş sayısını da açıkladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Hedef 3 milyon yolcuya ulaşmak

TUI Rusya bu kış hizmet verdiği yolcu sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor. Şirketin 2019-20 kış programını açılayan TUI Rusya CEO'su Taras Demura, böylelikle yıl genelindeki yolcu sayısını da 3 milyona yükselteceklerini söyledi.

Yeni ofisler açacak, acente ağını güçlendirecek

Bu amaca ulaşmak için TUI Rusya'nın ülke genelinde yeni ofisler açacağı, acente ağını (özellikle bağımsız acentelerle) güçlendireceği ve uçtuğu şehir sayısını arttıracağı belirtildi.

Açıklanan plana göre TUI Rusya, sadece klasik kış destinasyonlarındaki pozisyonunu güçlendirmekle kalmayıp, çok sayıda egzotik destinasyonu a programına ekleyecek. Kış döneminde şirketin operasyon yapacağı en önemli iki uzak mesafe destinasyon ise Küba ve Sri Lanka olarak açıklandı. TUI Rusya ayrıca, ilk defa Mauritius, Filipinler ve Bahreyn'e paket turlar sunacak.

Antalya’ya haftada 11 uçuş yapacak

TUI Rusya'nın kış programında Türkiye ve Kıbrıs da yer alıyor. Şirket, Moskova’dan haftada iki uçuş Larnaka'ya, 4 uçuş da Antalya'ya yapacak.. Diğer bölgelerden Antalya'ya yapılacak haftalık uçuş sayısı ise 7. Antalya uçuşları S7 Hava Yolları, Larnaka uçuşları ise Ural Airlines ile yapılacak



Bu Haber 17.09.2019 - 10:29:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.