Swissotel Ankara dünyanın en iyi ilk 100 oteli listesinde

Swissotel Ankara  dünyanın en iyi ilk 100 oteli listesinde
Swissôtel Ankara Condé Nast Traveler Dergisi okuyucuları tarafından “Dünyanın En İyi İlk 100 Oteli”nden biri seçildi.

 
Dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler, 2011 yılının en iyi otellerini içeren listesini açıkladı. Derginin her yıl yaptığı ve tüm dünyadaki en iyi 100 oteli kapsayan listede, Swissôtel Ankara “Dünyanın En İyi Otelleri TOP 100” listesinde yer aldı. Tüm dünyada 8 milyondan fazla okuyucusu olan Condé Nast Traveler’ın okuyucularının katıldığı anket sonucunda Swissôtel Ankara bu listeye girmeye hak kazanmıştır. Swissôtel Ankara Condé Nast Traveler dergisi “Okuyucu Ödülleri 2011” değerlendirmesinde dünyanın en iyi 58. oteli seçilirken, Güney Avrupa TOP 75 listesinde ise Güney Avrupa’da bulunan en iyi oteller sıralamasında 4. sırada yer almıştır. 
 
Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne, elçiliklere yakın mesafede bulanan Swissôtel, suit odaları, 350 metrekarelik kral dairesiyle dikkat çekmektedir. Şehir manzaralı terasa sahip otele, Esenboğa Havalimanı’ndan ulaşım sadece 45 dakika sürmektedir. Alışveriş merkezlerine gitmenin de kolay olduğu otelin 150 odası bulunmakta, 813 metrekarelik ve 1200 kişi kapasiteli büyük balo salonunda unutulmayan düğünler ve ziyafetler düzenlenmektedir. Otel bünyesinde bulunan Türk, İsviçre ve Uluslararası mutfaklardan lezzetler sunan Café Swiss Restoran, her haftasonu canlı müzikle misafirlerini ağırlayan The Ambassador Bar ve Ankara’nın en gözde Spa merkezi Amrita Spa & Wellness ile misafirlerine 6 yıldır hizmet vermekte olan Swissôtel Ankara, sunduğu eşsiz hizmet kalitesiyle bu ödüle layık görülmüştür. Hizmet verme stili, tasarımlarındaki çeşitlilik ve İsviçre’ye has özellikleri ile bilinen bir marka olan Swissôtel, benzersiz konukseverliliği, sağladığı güvenilirliği ve çevreye olan duyarlılığı ile fark yaratmaktadır. Swissôtel Ankara Genel Müdürü Emrullah Akçakaya layık görüldükleri bu büyük ödülden dolayı onur duyduklarını belirtmiş ve dünyanın en iyi 100 otelinden biri olarak misafirlerine en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini dile getirmiştir.
 


Bu Haber 05.11.2011 - 11:31:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ERCAN TURHAN 06.11.2011 - 10:57

    MUKEMMELLIYETCI HIZMET ANLAYISINI KENDISINE ILKE EDINMIS OLAN SEVGILI KARDESIM EMRULLAH ILE SWISS ANKARA OTELI DAHA NICE ODULLER ALACAKTIR SAYGILARIMLA ERCAN TURHAN GIRNE ROCKS HOTELCASINO

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.