Rusya’dan Antalya’ya 2016’nın ilk charter uçağı indi

Rusya’dan Antalya’ya 2016’nın ilk charter uçağı indi
Odeon Tours, Moskova’dan Antalya’ya sezonun ilk charter uçuşu ile gelen Coral Travel misafirlerini özel organizasyonla karşıladı.


OTI Holding’in 1992 yılında kurulan ilk şirketi ODEON Tours Yer Hizmetleri Türkiye, Rusya’daki tur operatörü partnerleri Coral Travel ve Sunmar Tour’un 309 misafiri ile dolu olan sezonun ilk charter uçağını karşıladı. Odeon Tours, Coral Travel’ın 2 Eylül’de başlayan charter uçuşları ile Antalya’da haftada 8 bin, Bodrum ve Dalaman'da ise haftada 1100 misafire hizmet verecek.

 
Rusya’dan uçak dahil paket tur satın alarak Antalya’ya gelen sezonun ilk Rus turist kafilesi, Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu ve DHMİ Antalya Havalimanı Baş Müdürü Osman Serdar’ın da katılımı ile karşılandı. İçlerinde Rusya’nın en önemli TV kanallarından Russia 1'den gazetecilerin de bulunduğu ve tamamı Coral Travel ve Sunmar Tour’un yolcularından oluşan 309 kişilik misafir grubuna, Odeon Tours tarafından özel bir karşılama organizasyonu gerçekleştirildi. Tarifeli seferlerle temmuz sonundan beri Antalya’ya, ağustos başından beri de Dalaman’a inen misafirlerine hizmet veren Odeon Tours’un ilk Bodrum misafirleri ise geçtiğimiz hafta karşılanmıştı.

''ANTALYA'YA HAFTADA 8 BİN MİSAFİR GETİRECEĞİZ''
 
Karşılamada hazır bulunan ve Antalya’ya charter seferlerin 6 Eylül itibarı ile her gün gerçekleşeceğini bildiren Odeon Tours Yer Hizmetleri Türkiye Genel Müdürü Vahit Petek, şunları söyledi:

“Charter uçuşların bu sezon açılmış olması kesinlikle çok olumlu bir etki yapacaktır. 2017 için hazırlık ve planlamalar buna göre yapılacak. Dolayısıyla önümüzde daha olumlu bir sene olacağını ümit ediyoruz. Hali hazırda partnerlerimiz Coral Travel ve Sunmar’dan tarifeli uçuşlarla tatil satın alan ve gelen misafirlerimiz de devam ediyor. 3 hava yolu şirketi ile tarifeli uçuşla Antalya’da haftada 625 yolcumuzu karşılıyorken, yoğun charter seferlerimizin başlaması ile bu rakamımız Antalya’da toplam 8000’lere çıkacak. 
 
Antalya’ya ilaveten yine Coral Travel ve Sunmar aracılığı ile Bodrum ve Dalaman’a da haftada 2’şer uçağımız ile misafirlerimiz iniyor. Bodrum’da haftada 400, Dalaman’da ise başlayacak charter uçaklarla beraber haftada 700 yolcuya hizmet vereceğiz. Yani Antalya, Bodrum ve Dalaman ile birlikte haftada 7775 kişiyi charter seferlerimizle ağırlıyor olacağız. Şu an Rusya’nın 11 şehrinden Antalya, Dalaman ve Bodrum’a gelen misafirlerimiz var. Hedefimiz bunu 20 şehire çıkarmak. Eylül ayı ortaları ile beraber haftalık Türkiye kapasitemizde 12 bin - 13 bin koltuklara ulaşabiliriz.''



CHARTERLAR NE KADAR SÜRECEK?
 
Petek, Antalya’ya charter seferlerin kasım sonuna kadar yoğun bir şekilde süreceğini, aralık ayında da belli bir kapasite ile devam etmesini beklediklerini bildirdi. Odeon Tours, ekim ayının son haftalarına kadar da Ege bölgesine charter uçuşların devam edeceğini açıkladı.
 



Bu Haber 03.09.2016 - 09:22:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.