Rus turistlerin en ucuz tatil destinasyonları belli oldu

Rus turistlerin en ucuz tatil destinasyonları belli oldu
Rus turistler için en ucuz tatil destinasyonları belli oldu. İki kişi iki hafta yeme-içme, konaklama ve ulaşım giderleri göz önüne alınarak yapılan hesaplamaya göre Ruslar için en ucuz tatil destinasyonu Belarus, Moldova, Abhazya, Ermenistan ve Gürcistan.

Rusya vatandaşları açısından yurtdışında en ucuz tatil Belarus, Moldova, Abhazya, Ermenistan ve Gürcistan’da mümkün. Daha uzak coğrafyalarda ise Hindistan, Nepal ve Fas Ruslara en ekonomik tatil seçeneklerini sunuyor. RİA Novosti Ajansı’na göre en ekonomik yurtdışı tatili için Belarus, Moldova ve Abhazya’ya gidilebilir.

Bunlar eski Sovyet coğrafyasının sunduğu turistik fırsatlar. Daha uzak seçenekler içinde ucuz tatil arandığında Hindistan, Nepal, Fas, Endonezya ve Tanzanya başta geliyor.

TürkRus.com'un Bfm.ru'dan aktardığı göre, 30 ülke arasında iki kişilik ve iki haftalık tatil (barınma, beslenme, ulaşım ve eğlence harcamaları ile gidiş-dönüş uçak bileti dahil) hesaplandı.

Sıralamada Belarus, Moldova, Abhazya, Ermenistan ve Gürcistan’dan hemen sonra Hindistan geldi (Gürcistan tatili 1562 dolarken Hindistan 1594 dolar). Afrika biraz daha pahalı. Örneğin, Fas (yine iki kişi ve iki hafta) 1962 dolar tutuyor.

Daha sonra Vietnam (1980 dolar), Sri Lanja (2072 dolar), Endonezya (2201 dolar), Tayland (2266 dolar), Tunus (2400 dolar) ve Tanzanya (2704 dolar) geliyor.



Bu Haber 23.02.2019 - 09:39:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.