Ramsay Rankoussi, Radisson'un Türkiye'de yeni açacağı otelleri açıkladı

Ramsay Rankoussi, Radisson'un Türkiye'de yeni açacağı otelleri açıkladı

Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye’den Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi Türkiye’de açacakları yeni otelleri açıkladı.


Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye’den Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi Türkiye'deki yeni otel yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.

 “2030 kadar Türkiye'de 100 otele ulaşmayı hedefliyoruz”

Tüm segmentlerde genişlerken pazar payını daha da güçlendirmeyi hedefleyen Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye’den Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi, “Önümüzdeki 3 ila 5 yıl içinde 70 otele ulaşmayı ve 2030’a kadar 100 otele ulaşmayı hedefliyoruz. Portföyümüzün yüzde 50'si pazar lideri olmaya devam ettiğimiz İstanbul'da ve Türkiye genelinde çeşitlendirilmiş bir varlığımız var. Türkiye’de daha da büyürken, İzmir ve Ankara gibi kilit şehirlerin yanı sıra Bodrum ve Antalya gibi kıyı bölgelerindeki varlığımızı da güçlendirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

“Radisson RED’i yakında İzmir'de tanıtacağız”

Radisson RED’i yakın zamanda İzmir’de tanıtacaklarını söyleyen Rankoussi, “Orta ölçekli Park Inn by Radisson'un yanı sıra üst segmentteki Radisson ile tüm kategorilerde büyümemizi hızlandırdık. Avrupa'daki ana üst lüks lider markamız Radisson Blu, Türkiye'deki en büyük markamız olmaya devam ediyor. Ayrıca, yakın zamanda lüks markamız olarak Radisson Collection'ı tanıttık. Yaşam tarzı markamız Radisson RED’i yakında İzmir'de tanıtacağız. Ayrıca İstanbul, Antalya ve diğer dinamik destinasyonlarda da geliştirmeyi planlıyoruz. Şehir otellerinden rezidanslara ve aynı zamanda kayak ve resort tesislerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunarak Türkiye'nin turizm potansiyelini daha da geliştirerek genel taahhüdümüzü ortaya koyuyoruz. “ şeklinde konuştu.

İzmir ve Yalova’da yeni oteller açacak

Yakın zaman önce ilk Radisson Blu markalı otelimiz ile Antalya Kaş bölgesine giriş yaptık. Eskişehir'de Radisson Individuals markası altında ikinci otelimizi açtık ve Yalova'da biri Park Inn by Radisson, diğeri mevcut bir otelden dönüştürme olmak üzere iki otelimizi açacağız. Son olarak, İzmir'deki genişlememizi Bornova'da ilk Radisson RED açılışıyla ve aynı şekilde yapım aşamasında olan Radisson Blu markalı otelimiz ile gerçekleştirmeyi öngörüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Radisson Collection’un üçüncü oteli Ankara’da açılacak”

Tüm markalarının Türkiye’de tanıtıldığını söyleyen Rankoussi,  Radisson Collection markasının üçüncü otelini Ankara’da açacaklarını açıkladı. Rankoussi, “Tüm markalarımız şu anda Türkiye pazarında tanıtıldı. Geçtiğimiz aylarda Radisson Blu Hotel, Kaş'ın açılışını gerçekleştirdik. Radisson Blu Hotel, Kaş 50 şık oda ve süitten oluşuyor. Ayrıca 2 farklı restoran, 1 bar, 1 spa merkezi ile bölgenin şimdiden en popüler otellerinden biri oldu. Radisson Collection yakın zamanda Bodrum ve İstanbul olmak üzere iki lokasyonda başarılı oldu ve üçüncü otelimiz Ankara'da açılacak. Bu yeni lüks markanın, özellikle ülke genelinde özel ve tarihi mülklere baktığımızda daha fazla büyüme fırsatına sahip olduğuna inanıyoruz. Son olarak, Radisson'un birden fazla lokasyonda ve hem rezidanslar hem de şehir otellerini kapsayan büyümemize öncülük etmeye devam etmesini bekliyoruz.” dedi.



Bu Haber 16.12.2023 - 13:31:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.