Oktay Arı: İyi bir gösteri sunamazsanız turistler sıkıcı bir tatil geçirir

Oktay Arı: İyi bir gösteri sunamazsanız turistler sıkıcı bir tatil geçirir

Antalya, müzikaller ve yeni parti konseptleri ile turistleri büyülemeye devam edecek


Birbirinden kaliteli otelleri ve otellerde verilen üst düzey hizmet ile rakiplerine oranla bir adım öne çıkan Antalya, bu özelliği ile dünyanın en önemli turizm kentlerinden biri konumunda. Antalya otelleri, bu konumunu korumak ve misafir memnuniyetinde en üst basamaktaki yerini korumak ve daha da ileriye gidebilmek için eğlence ve gösteri hizmetlerinde de iddialı olmaya devam ediyor.

Turizmin başkenti Antalya; Tarihi, doğası, kültürü, kaliteli hizmeti ve misafirperverliği ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi durumunda. Bu sene yaklaşık 16 milyon turist ağırlayan Antalya, 2024 yılı ve sonrası için hedef büyütürken bu hedefe ulaşmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Antalya’da özellikle otellerin sınırsız hizmet anlayışı turistlerin büyük beğenisini topluyor. Bunun bilincinde olan Antalyalı otelciler, sundukları hizmetler içinde eğlence ve gösterilere de büyük önem veriyor. Özellikle misafir memnuniyeti odaklı bir anlayışla hizmet veren tesisler, her sene eğlence ve gösteri hizmetlerini zenginleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Otellerin zengin ve kaliteli hizmet anlayışına göre çözümler üreten Ballerini Entertainment Company de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 2024 yılında da muhteşem gösterilere imza atmaya hazırlanıyor.

Antalya’da eğlence, ses-ışık, animasyon ve gösteri hizmetleri sunan Ballerini Entertainment Company’nin Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Arı, 2024 yılında yapacakları çalışmaları ve eğlence ve gösteri sektörünün Antalya için önemine dikkat çekti. Gösteri sektörü olarak 2023 yılında kötü olmayan bir sezon geçirdiklerini belirten Oktay Arı: “Tüm sıkıntılara rağmen Ballerini olarak verdiğimiz kaliteli hizmeti aksatmadık. Misafirlerimizin güzel anılar biriktirmelerine vesile olduk” dedi.

2024 yılı için de hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Oktay Arı, “Yine eğlenceli, renkli ve zengin bir içerikle misafirlerimizin karşısına çıkacağız. 2024’te müzikal şovlara geri dönüyoruz. Daha modern ve daha renkli müzikaller sunacağız. Parti, müzik ve şovlar bir arada olacak. Hepsini birleştirdik. Bunun nedeni yapılan programların birbirine benzemeye başlamasıydı. Farklılaştırma adına müzikallere geri dönüyoruz. Müzikal zor bir iştir ancak daha etkileyicidir. Müzik, ışık ve çarpıcı kostümler anıları renklendiriyor. Profesyonel bir kadro ile misafirlerimizin ne istediğini bilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene de misafirlerimize eğlenceli anlar sunacağız” şeklinde konuştu.

Oktay Arı, otellerin sunduğu eğlence ve gösterilerin misafirler için çok önemli olduğunu söyledi. Arı: “Turizmin sadece konaklama ve yemek ile olmayacağına inananlardanım. İyi bir eğlence ve gösteri sunamazsanız turistler tekdüze ve sıkıcı bir tatil geçirecektir. Antalya’ya gelen turistlerin geceleme oranları yüksek. Otellerde de fazla zaman geçiriyorlar. Bu nedenle deniz, kum, güneş ve yemek yeterli değil. Gösteri ve eğlence turizmin en önemli tamamlayıcısı durumunda. Bu noktada Antalya, dünya standartlarının üzerinde hizmet veriyor. Yaptığımız gösteriler ve animasyonlar büyük beğeni topluyor. Misafirlerimizin eğlendiklerini ve mutlu olduklarını görüyoruz. Bu da bizi daha çok motive ediyor. Ballerini olarak en iyi şovları ve gösterileri hazırlıyoruz” diye konuştu.



Bu Haber 14.12.2023 - 15:44:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.