Tanıtım Ajansı yönetimine bir aday da Karadeniz’den

Tanıtım Ajansı yönetimine bir aday da Karadeniz’den

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı ve TÜROFED yönetim kurulu üyesi Murat Toktaş, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetimine aday olduğunu açıkladı.


KATİD Başkanı Murat Toktaş, 29 Aralık’ta yapılacak Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetimine aday olduğunu açıkladı.

Murat Toktaş ”Karadeniz bölgesindeki 18 şehri temsil edecek, bölgeye hakim ve Zonguldak’tan Artvin’e kadar iletişimi olan bir aday belirleyip yola devam etmek istedik. Bu kapsamda KATİD yönetim kurulu ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonrası hem yönetimden hem de Karadeniz’in diğer illerindeki arkadaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda adaylığıma karar verildi.” dedi.

Adaylık için gereken donanıma ve iletişim ağına sahip olduğunu belirten Toktaş, sektörden aldığı destekle bu görevi başatacağını ifade etti.

''KATİD’in gücü''

Adaylığının açıklanmasından sonra adaylık için ihtiyaç olan 3.500 yatak kapasitesine karşılık gelen imzaları 3 gün içinde 9.000 imza olarak toplayıp bakanlığa teslim ettiklerini belirten Toktaş, bunun KATİD birlikteliğinin gücü olduğunu ifade etti.

Murat Toktaş kimdir?

Murat Toktaş 1988 yılında stajyerlikle başladığı turizm hayatına uzun süre İstanbul’da devam etti. Birçok 4 ve 5 yıldızlı otel açılışında departman amiri ve genel müdür olarak bulundu.

Uzun yıllardır Anadolu’da turizmci ve otelcileri bir araya getirip bir değer yaratmak için verdiği mücadele ile bilinmektedir. Bu kapsamda birçok STK da aktif görev almış ve kuruluşunda bulunmuştur.
 
* KATİD (Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği) kurucu/başkanlığı yanı sıra,
* TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) Yönetim kurulu üyeliği,
* TOBB turizm meclis üyeliği,
* SKAL Karadeniz kurucu/Başkanı,
* TUROYD (Turizm Otel Yöneticileri Deneği) kurucu/Başkan yardımcılığı gibi birçok STK da halen aktif görev almaktadır.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde oluşturulan Turizm Şurası üyesi de olan Murat Toktaş, birçok dergi ve gazetede Turizm köşe yazarlığı da yapmaktadır.

Halen North Point Hotelleri genel koordinatörlüğünü yapmakta olan Murat Toktaş evli ve 3 çocuk babasıdır.



Bu Haber 18.12.2019 - 12:07:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.