Koç Ailesi’nin acı günü, Nusret Arsel hayatını kaybetti

Koç Ailesi’nin acı günü, Nusret Arsel hayatını kaybetti
Vehbi Koç Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel’in eşi Nusret Arsel, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arsel 93 yaşındaydı.

 
Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel’in eşi Nusret Arsel, 93 yaşında vefat etti. Arsel’in cenazesi, pazartesi günü Teşviki’yede kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile mezarlığına defnedilecek.
Tedavi gördüğü Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde hayatını kaybeden Arsel, 1921’de İstanbul’da doğdu.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Arsel, doktorasını Paris Sorbonne Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yaptı.

Çocukluğundan beri tanıdığı Vehbi Koç’un iş teklifiyle 1953’te, Ankara’daki Koç Ticaret Şirketi’nin Genel Müdür Yardımcısı olan Nusret Arsel, Siemens’in kuruluş çalışmalarına katıldı, şirketin Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptı.

Koç Grubu’ndaki pek çok şirketin kurulmasında ve gelişmesinde emeği olan Nusret Arsel, bu şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. (Milliyet)


Bu Haber 19.01.2014 - 10:36:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Serdar M. Bas 19.01.2014 - 07:42

    İş dünyası ve sevenleri gerçek bir beyefeniyi kaybetti. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Yüce Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. Saygılarımla Serdar M. BAS

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.