Kiev'deki President Hotel 140 milyon dolara satılıyor

Kiev'deki President Hotel 140 milyon dolara satılıyor

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan President Hotel özelleştiriliyor.


Kiev'de bulunan 374 odalı President Hotel'in yüzde 100 hissesi 390 milyon UAH (140 milyon dolar) muhammen bedelle özelleştiriliyor.

UKR Haber'de yer alan bilgiye göre, gayrimenkul değerleme şirketi Concorde Capital tarafından “President Hotel” in başlangıç fiyatı belirlenirken, otelin teknik durumunun ve diğer bileşenlerinin analizi yapıldı.

Concorde Capital, “Başlangıç fiyatı belirlenirken, otel kompleksi için yapılan kira sözleşmesinden elde edilen gelirler de dahil olmak üzere, varlığı satın alırken yeni sahibin alacağı garanti edilen beklenen gelir dikkate alındı.” dedi.

Şirket, açık artırma sırasında, teklif sahipleri arasındaki rekabetle birlikte otelin fiyatının önemli ölçüde artabileceğini de beklemekte.

Concorde Capital, başlangıç fiyatından yapılacak bir satışın bile şirket sahibi olarak devletin bütçesine devletin gelirinden daha faydalı olacağına inandığını belirtti.

Concorde Capital CEO’su Igor Mazepa, “Bugün otel önemli bir yatırıma ihtiyaç duymakta. Ve yakın gelecekte Kiev otel haritasında önemli bir yer alabilir.” dedi.

President Hotel, Kiev’in merkezinde Hospitalnaya Caddesi üzerinde 4 yıldızlı bir iş oteli olarak hizmet veriyor.



Bu Haber 17.02.2022 - 12:24:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.