Kempinski Bodrum gelirinin yüzde 10’unu çalışanlara dağıtacak

Kempinski Bodrum gelirinin yüzde 10’unu çalışanlara dağıtacak

Bodrum’da faaliyet gösteren Kempinski Hotel Barbaros Bay, gelirinin yüzde 10’unu çalışanlara eşit bir şekilde dağıtacağını açıkladı.


Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum tarafından yapılan açıklamada, otelin gelirinin yüzde 10’unun çalışanlara eşit bir şekilde dağıtılacağı belirtildi.

"İnsanı önceliklendiren bir sektör"

Hizmet sektöründe çalışan ekibin önemine vurgu yapan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel Müdürü Mehmet Ferman Doğan turizmin insanı önceliklendiren, hizmete dayanan bir sektör olduğunu belirtti. Gerekli altyapıyı sağladıktan sonra, en büyük farkı yaratacak detayın insan unsuru olduğunu kaydeden Doğan, şu noktaların altını çizdi:

"Çalışma düzeni değişti"

“Yeni sezon yaklaşırken deneyimli ekibimizi aramıza yeni katılacak isimlerle daha da genişletmeyi hedefliyoruz, bünyemize her pozisyonda yeni ekip arkadaşları ekleyerek büyüyoruz. Biz insan kaynağımıza yatırım yapıyoruz, onların gelişmesi konuklarımızla olan ilişkilerine yansıyor. Başarı için çalışanlarımızın iyi şartlarda olmasını, takdir edilmesini, karar alma süreçlerine dahil olmalarını, hak ettikleri pozisyonlara ulaşmalarını ve deneyimlerin ekibimize aktarılmasını önemsiyoruz. Geleceğin liderlerini yaratmak hedefiyle bu konudaki çalışmalarımız her yıl gelişerek sürüyor. Artık çalışan ve çalışma ortamı dinamiklerinin çok değiştiğinin farkındayız ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Çalışma düzeni geçmişte olduğu gibi 9-5 saatleri arasında, ofiste, şirket ekipmanlarına bağlı kalarak ilerlemiyor, günümüzde herkes zaman, mekân ve ekipman sınırlarına hapsolmadan daha esnek biçimde çalışabilme imkanına sahip. Dönüşen çalışma ortamı performans odaklı, kendi hedeflerini koyabilen, bilgiyi paylaşabilen, liderlik vizyonu taşıyan, teknolojiyi her yönüyle etkin biçimde iş süreçlerine katabilen ekip üyelerinden oluşuyor. Eğitimlerin önemi her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de artıyor. Biz de bu dengeleri göz önünde bulundurup süreçlerimize entegre ediyoruz.”



Bu Haber 18.01.2023 - 11:10:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • 5 DNA DİYE BİR ŞEY VARDİ. ETİK VE ŞEFFAF YÖNETİM İÇİN EĞİTİM GEREKİYOR

    Günhan Sarıoğlu 25.01.2023 - 05:37

    -Önce arabuluculuk görüşmelerinde kabul ettiğiniz sözü(kıdem ve ihbar tazminatını ödemeyi) yerine getirin, -Önce arabuluculuk görüşmelerinde kabul ettiğiniz etik dışı olduğunu şirket avukatınızin bile kabul ettiği iş kanunu 25/2 'den yaptığınız iş çıkış kodunu 4 olarak değiştirin, -Önce çalışanlarıniza gerçek değer verin, -Önce çalışanlarınızın özlük haklarını yönetim karşısında savunun ,bu sizin asli görevleriniz arasında,bu sizi kötü gösterse bile, -Önce basiretli ve dürüst olun, BÜTÜN BUNLARI YAPTIĞINIZDA SANKİ BÖYLE ŞEYLER GERÇEKTEN YAPILIYORMUŞ GİBİ YAYINLAYABİLİRSİNİZ.

  • YAlAKILIK

    Ali aslan 19.01.2023 - 04:19

    Bırakın bu yalakalığı turizm yöneticileri de bilirler de onlar bile bu atıkları yalana inanmazlar yüzde bir versinler yüzde 10 Biizim gibi rüyaları hotele ortakmi yapacaklar ha ha ha gülerim kusura bakmayın artık kimse yalanlarla köşeyi dönmemiş zaten öğrenci ve bir kaç gençlerimizle olmasa kimse altı veya bilemedin yedi ayla sene sonu getiremez kim ahmaktır 6 ay çalışacak 5 ay boş kalacak kış yaz hoteler bile 2veya üç ayucretsiz izin kulandiyorlar neyse değmez zenginin malına fakirin mesajına değmez

  • Tebrik ve teşekkür

    Veysel Tök 18.01.2023 - 11:47

    Böyle yöneticileri ve otelleri diğer otellerinde örnek alması temennisi ile tebrik ediyorum. ????????????????????????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.