Kamelya Collection Exclusive Hotels dünya sıralamasına girdi

Kamelya Collection Exclusive Hotels dünya sıralamasına girdi

Kamelya Collection Exclusive Hotels, ‘TripAdvisor Traveler’s Choice 2023 Best Of The Best’ sıralamasında ilk yüzde 10’a girdi.


Dünyanın en büyük seyahat platformlarından TripAdvisor, kullanıcılarının oylarıyla belirlediği ‘TripAdvisor Traveler’s Choice 2023 Best Of The Best’ listesinde Kamelya Collection Exclusive Hotels, ilk yüzde 10’a girdi.

Grubun üç otelinin de aynı anda ödül aldığını ifade eden Kamelya Collection Exclusive Hotels’in genel müdürü Erkut Öztürk konaklama işletmeciliğinde başarının misafir memnuniyetinden geçtiğini söyledi.

Yeni başarılara ve yeni pazarlara yelken açmayı hedeflediklerini belirten Öztürk, Kamelya Collection Exclusive Hotels'in Türk turizmine kazandıracağı hizmetler için de özel bir çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Öztürk ayrıca bu başarının tesadüf değil çalışma arkadaşlarının başarısı olduğunu söyledi.  



Bu Haber 09.06.2023 - 14:35:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • hotel kamelya collection

    semura parsa 09.06.2023 - 05:56

    torkiyede en iyi hotellerden diyebilirim personeleri ilgili hotel çok aktiv her kes ilgileniyor modorler de bašda o kadar yardimci ve iyiler ki insan kendi evi gibi goroyor genel modoro erkut bey den çokk teshekkor ederim chok ilgilendiler bide asman hanim sizi chokk seviyoroz her sene kamelya diyorom

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.