THY, kış sezonunda o destinasyona yaptığı uçuşları artıracak
Türk Hava Yolları, kış sezonunda Pakistan’a yapacağı uçuşları artırma kararı aldı.

Türk Hava Yolları (THY), 2025/26 kış sezonunda Pakistan’a düzenlediği seferlerini artıracağını açıkladı.
26 Ekim’den itibaren İstanbul'dan hem İslamabad hem de Lahor'a yapılan uçuş sayısı yükseltiliyor.
Yeni planlamaya göre, İstanbul–İslamabad hattında haftalık uçuş sayısı 10’dan 14’e, İstanbul–Lahor hattındaki seferler de 11’den 14’e yükseltilecek. Artırılan seferlerde geniş gövdeli Airbus A330 tipi uçaklar kullanılacak.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

