İspanya Turizm Bakanından sezona ilişkin açıklama

İspanya Turizm Bakanından sezona ilişkin açıklama
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in, aşılama çalışmalarının sürdüğü ülkede yaz sezonunun çoğunun kaybedileceği yönündeki açıklaması, Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto tarafından ''düzeltildi''.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Turizm Bakanı tepkileri dindirmeye çalıştı

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in ülkenin 2021 yaz sezonunun büyük bölümünde turist alamayacağı yönündeki açıklaması, İspanya turizm sektörü tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Sanchez'in ardından açıklama yapan İspanya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto, sonbaharda veya yaz aylarının başlarında turist kabul etmeyi umduğunu söyleyerek tepkileri yatıştırmaya çalıştı.

‘’Turistlere güven verecek ortak bir çerçeve üzerinde çalışıyoruz’’

Turizmi yeniden canlandırmanın kendileri için öncelik olduğunu kaydeden Maroto, ''2021'deki önceliğimiz turizmi yeniden canlandırmak ve mümkün olan en kısa sürede küresel ölçekte güvenli seyahati sürdürmek. Turistlere güven verecek ortak bir çerçeve oluşturmak için çalışıyoruz. Umuyorum ki sonbahar bitiminde ve özellikle yaz aylarında uluslararası seyahatler devam edecek ve gezginler varış noktası olarak İspanya'yı seçecekler.'' dedi.



Bu Haber 23.01.2021 - 15:12:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.