İngiliz otel zinciri, Türkiye'deki ikinci otelini Konya'da açıyor

İngiliz otel zinciri, Türkiye'deki ikinci otelini Konya'da açıyor
İngiltere merkezli otel zinciri Millenniun Hotels & Resorts, nisan ayında İstanbul'a açtığı 170 odalı ve 5 yıldızlı Millennium İstanbul AGolden Horn'un ardından, ikinci tesisini Konya'da açıyor.

Millenniun Hotels & Resorts markasıyla Konya'da yeni bir otel açılıyor. 316 odalı 'Grand Millennium Konya City adlı tesisin işletmesini yürütecek olan şirket, Ortadoğu ve Afrika'da toplam 35 otelin işletmesini yürütüyor. Grubun yıl içerisinde açılması planlanan 11 ve yatırım aşamasında olan 40 otel projesi daha bulunuyor..

Millennium Hotels & Resorts Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Operasyonlardan Sorumlu Yönetici Kevork Deldelian, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin kilit seyahat noktası olan Türkiye’de ikinci tesislerini açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Deldelian "Misafirlerimizi stratejik konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve mükemmel olanaklarıyla uluslararası Millennium konukseverlik standartlarında ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Tsisin yatırımcısı Ece Mermer Turizm Sanayi Başkanı Yavuz Türkel ise “Millennium Hotels & Resorts tesisini Konya şehrine kazandırdığımız ve ilk Grand Millennium oteli Türkiye’ye getirdiğimiz için çok mutluyuz. Orta Anadolu bölgesinde yer alan şehrimiz görkemli tarihiyle birlikte gelişmekte olan gözde bir turizm merkezi. Ankara’nın güneyinde, İstanbul’a 1 saatlik uçuş mesafesinde yer alan Konya, 2,2 milyonun üzerindeki nüfusuyla Türkiye’nin yedinci büyük şehri. Türkiye’nin saklı cevherlerini keşfeden gezginlere heyecan dolu yeni seçenekler sunarken, Millennium Hotels ve Resorts grubunun kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerimize hizmet vermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.



Bu Haber 11.09.2018 - 10:32:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.