H.I.S Turizm Türkiye, Travel PR ile anlaştı

H.I.S Turizm Türkiye, Travel PR ile anlaştı
70 ülkede, 554 ofisi ve bin 700 çalışanı bulunan Japonya merkezli tur operatörü H.I.S Turizm’in Türkiye ofisi Travel PR ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Varılan anlaşma sonrası H.I.S Turizm Genel Müdürü Emre Özkur, “Global pazarda 6 milyar doları bulan yıllık cirolarımız ile dünyanın en büyük tur operatörlerinden biriyiz. 2005 yılında açılan Türkiye ofisimizde sadece İstanbul’da hizmet veriyor iken, bugün İstanbul  ve Ankara ofislerimizde toplam 120 çalışana ulaştık. Kurumsal Seyahat, MICE, Incoming, Outgoing grup ve kişiye özel hizmet, fuar organizasyonları ve vize hizmetleri sunan bir şirketiz. Kısa bir zaman içinde hizmete girecek olacak, global pazardaki 17 Cruise şirketinin turlarını kıyaslayıp, satışını yapacak olan Cruise Planet markamız, son tüketiciye açılacağımız ilk projemiz. Bu proje, Türkiye’de bu boyuttaki ilk ve tek Cruise seyahat portalı olacak. Merkez ofisimizin de desteği ile kısa zaman içinde yeni yatırımlarımızı da açıklamayı planlıyoruz. Böylesi yoğun bir yatırım gündemi ve son tüketiciye hizmet vereceğimiz yeni markalarımız nedeniyle, sektörde 25 yıla varan turizm-pazarlama ve medya iletişim çalışmalarını yakinen bildiğimiz Travel PR ile marka konumlandırmamıza giden yolda uzun soluklu bir sözleşme yapmayı tercih ettik. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Travel PR Ajans Başkanı Sarp Özkar, ise “H.I.S Turizm gibi global pazarda söz sahibi, değerli bir dünya devi ile anlaşmış olmaktan dolayı onur duyduk. H.I.S Turizm’in B2B pazara hizmet veren alanında son derece başarılı skyHUB markası ve yeni hizmete girecek olan Türkiye’de bir ilk olacak, Cruise Planet markalarının, marka konumlandırmalarına giden yolda rehberi olmak bizleri mutlu ediyor. Bugüne kadar çalıştığımız MSC Cruises, Neredekal.com, Singapore Airlines, Changi Airport, Global Turizm Tanıtma Ofisleri (Singapur, Malezya, Kore, Ruanda ve Batum Ajara) ile HG Travel-Vietnam, myGO Worldwide-Belçika gibi global şirketlere hizmet vererek edindiğimiz bilgi birikimimiz, marka yönetimi-iletişim becerilerimizi H.I.S Turizm ve değerli markaları için de en güçlü şekilde kullanacağız.” değerlendirmesini yaptı.


Bu Haber 26.11.2018 - 18:02:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.