Gülsen Kırbaş’a, Kastamonu turizmine katkı ödülü

Gülsen Kırbaş’a, Kastamonu turizmine katkı ödülü
Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş, turizm dalında Kastamonu’nun tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı ödüle layık görüldü. Gülsen Kırbaş, ödülünü Sayın Bakan Başesgioğlu’nun elinden aldı.



Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans Salonu’nda, 20 Mart tarihinde, Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB heyeti, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği KATSO ödülleri dağıtım törenine katıldı ve ödüllendirilen girişimciler, Sayın Hisarcıklıoğlu ve Devlet eski Bakanı Sayın Murat Başesgioğlu’nun elinden ödüllerini aldılar.

2007-2008 döneminde en çok vergi veren mükelleflerin, ayrıca il bazında çeşitli sektörlerde istihdam sağlayan girişimcilerin ve Kastamonu’ya turizm, sağlık ve eğitim dallarında katkıda bulunan kişi ve kuruluşların ödüllendirildiği törende; Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş, turizm dalında Kastamonu’nun tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı ödüle layık görüldü. Gülsen Kırbaş, ödülünü Sayın Bakan Başesgioğlu’nun elinden aldı.
 


Bu Haber 26.03.2010 - 11:42:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.